Időről időre feltűnnek olyan férfiak és nők, akik vallják: ők bizony képesek utazni az időben. Vagy önszántukból, vagy valamilyen megbízásra, de megtették. Történeteik általában furcsák, megdöbbentőek, de valljuk be: ha ezeket olvassuk, kicsit kiszakadunk a nap sodrásából, és jó rajtuk mosolyogni. Mi most összeszedtük 5 kedvencünket, akik 2018-ban rukkoltak elő azzal, hogy képesek nemcsak térben, hanem időben is mozogni.

17 éve tűnt el a férfi felesége, most a kádban találta meg

A magát Johannak nevező férfi azt állítja, hogy 2001-ben jövőbeli énje jött el érte 2018-ból azért, hogy elvigye magával. Természetesen vele ment, a jövőbeli én pedig bizalmas titkokat bízott rá, melyekről feljegyzést is készítettek. Ezeket a házuk közelében rejtették el egy széfben.

A férfi most érezte alkalmasnak visszatérését. Erre a legmegfelelőbb hely szerinte a kád volt, ahol feleségét várta. A szerencsétlen asszony azt hitte, hogy betörő van a házban, a rendőrséget is felhívta. Ám végül kiderült, hogy 17 éve eltűnt férje ücsörög a kádban.

A 17 éve eltűnt időutazó férfit a kádban találta meg felesége (Illusztráció)Forrás: Shutterstock

Tupac Shakur haláláról is mesél a jövő

Számos elmélet látott már napvilágot arról, milyen körülmények között halhatott meg az ismert rapper, Tupac Shakur. Ezt lovagolta meg a magát időutazónak valló Noah is, aki szerint a rapper az illuminátus rend tagja volt. Állítja: Tupac megrendezte a saját halálát, hiszen a rend tagjai úgy hiszik, irányítani tudják a világot. Ám ez nagyon nehéz akkor, ha valaki a világ szeme előtt éli az életét.

Las Vegason is meglátszik majd az idő múlása

Szintén Noah névre hallgat az a férfi, aki 2120 Las Vegasát választotta úti célul. Ám amikor megérkezett, nem várt látvány tárult elé. Bár a bűnös város napjainkban is lenyűgözi az oda látogatókat, Noah kicsit más miatt esett ámulatba. Azt állítja, hogy a globális felmelegedés miatt az ég teljesen vörös a szennyezettség miatt. A férfit rengetegen támadták, mivel az általa készített videón, fotón látszott, hogy hamisítvány.

Az időutazó videón mutatta meg, hogy néz majd ki Las Vegas 2120-banForrás: Mirror

Tinédzserként is lehet időutazó karriert csinálni

Egy alacsony költségvetésű, tiniknek szóló kémfilm is kezdődhetne így: Miát az igazgatói irodába hívatják, ahol egy öltönyös férfi vár rá, és egy titkos küldetésre küldi a távoli jövőbe, 2600-ba. A fiatal lány azt állítja, hogy másokhoz hasonlóan ő is vörösnek látta az eget a globális felmelegedés miatt, de egy különös békére is felhívta a figyelmet, melyet szintén látni vélt. „Láttam robotokat, földönkívülieket és embereket, akik együtt éltek békében” – mondta Mia.

Ezt ígéri az 6491-es év

James Oliver nem elégedett meg azzal, hogy néhány száz évet előre ugorjon az időben, rögtön ezreket utazott. Kicsit sem látta derűsnek a jövőt, szerinte egy sor sorscsapást kell majd átvészelnie az emberiségnek. Azt mondja, hogy a legnagyobb probléma az lesz, hogy kitör a Yellowstone Nemzeti Park vulkánja. Ezután megszűnik a légi közlekedés a szálló hamu miatt, így mindenkinek minél hamarabb el kell hagynia az országot. Sokan nem élik majd túl.

James Oliver több ezer évet utazott előre az időben (Illusztráció)Forrás: Shutterstock