15 év házasság után elvált Hujber Feri és Tölgyesi-Khell Cynthia. A hírt az UFO egykori énekesnője jelentette be Facebook-oldalán – írja a Blikk.

Hujber és Cynthia másfél éve költöztek külön, a bíróság pedig a napokban hivatalosan is elválasztotta őket. Cynthia azt írta közösségi oldalán, hogy a másfél éve húzódó procedúra lezárása karácsonyi ajándék mindkettejük számára. A Blikknek szűkszavúan csak annyit nyilatkozott, hogy valóban vége a hásasságuknak.

Hujber Feri és Tölgyesi-Khell CynthiaForrás: TV2

A pár egyik ismerőse arról számolt be a lapnak, hogy az asszony valóban megkönnyebbült, hogy kimondták a válást: „Szimbolikus jelentéssel bírt, hogy a bíróság elválasztotta őt Feritől, most végre ismét önmaga lett. Már régóta nem akart azzal szerepelni, hogy ő a színész Hujber felesége. Lelki megnyugvást jelent neki, hogy az idei karácsonyt úgy tudja együtt tölteni új párjával, hogy már nem házas. Boldogok, jól megvannak, a férfi pedig remekül kijön a gyerekekkel. Mindenben sikerült megegyezniük. Feri egy időben külföldön próbált szerencsét, ám nemrégiben visszaköltözött, hogy közelebb lehessen a gyermekeihez. Bár nincs senkije, jól érzi magát a bőrében. Minden erejével a munkára koncentrál” – mondta a bennfentes.

Hujber a Borsnak így nyilatkozott a válásáról: „Tizenöt év az akkor is tizenöt év. Gyönyörű volt. Egész biztos vagyok benne, hogy Magyarországon az emberek kilencven százalékának nincs tizenöt éves kapcsolata. Házassága pedig végképp nem. Mindenkinek köszönöm az érdeklődést, minden a legnagyobb rendben van mindannyiunk életében.”