A Sztárban Sztár győztesének nem lehet teljes az öröme, hiszen a zsűri nem rejtette véka alá a véleményét, vagyis azt, hogy nem őt szerették volna az első helyen látni. 

Freddie nyerte el a legsokoldalúbb előadónak járó díjat a Sztárban Sztár döntőjében, de a zsűri nem értett egyet a nézők döntésével, és véleményüket nem is rejtették véka alá. Majka kiakadt, amikor kiderült, hogy Völgyesi Gabi csak a harmadik lett, világos, hogy nem őt szánta volna erre a helyre, ahogy Freddie-t pedig nem az első helyen akarták látni.

Freddie-nek nem esett jól a zsűri reakciójaForrás: TV2

Nem ért meglepetésként a zsűri reakciója, de nem is esett jól, ez egyértelmű. De erről azt hiszem, inkább őket kellene megkérdezni, ez az ő dolguk, nekik talán sokkal több mondanivalójuk van erről, mint nekem. Kicsit elszomorít, hogy erről beszélgetünk, nem pedig magukról a produkciókról. A negatív kritikákat hallva mindig próbáltam keresni azt a véleményt, amiből építkezni lehet, amit hasznosítani tudok, érkezzen az a zsűritől vagy a nézőktől. Sokszor úgy éreztem, hogy mondvacsinált okok hangoztak el, de én igyekeztem a feladatomra koncentrálni a tíz hét alatt” – mondta a Ripostnak Freddie. 

Fejcsóválással fogadta Freddie a győzelmét: nem tudott neki őszintén örülniForrás: TV2

„A közönség számára is kiderülhetett, hogy a zsűri volt, hogy nem nézte meg eredetiben az adott produkciót, így nem tudták, mire kell számítani és erre a döntős Pavarotti-produkcióm tökéletes példa volt. Ugyanazt csináltam, mint Pavarotti, aki egy boldog ember volt, végig mosolygott és bólogatva énekelt. Én a tíz hét alatt úgy gyakoroltam önuralmat, hogy nem szóltam és igyekeztem magamat nem megvédeni. Hétről hétre mindent megtettem, hogy átalakuljak és a lehető legjobban megoldjak lehetetlennek tűnő feladatokat. Ellentétben Majka véleményével, én száz százalékig ösztönlény vagyok, ahogy ezt az adásban is elmondtam. Nagyon hálás vagyok a közönségemnek, hogy mindvégig támogattak a műsor alatt. A győzelem csak egy dolog, ennél sokkal többet jelentett az az út, amit a Sztárban Sztár alatt bejártam” – árulta még el az énekes.