Judy 20 évvel ezelőtt szenvedett csaknem végzetes autóbalesetet. Keményen küzdött azért, hogy életben maradjon, habár az orvosok nem kecsegtették sok jóval a szüleit.

Húsz évvel ezelőtt szenvedett súlyos autóbalesetet Judy. Az énekesnő annyira komoly sérüléseket szenvedett, hogy még az orvosok sem hitték, hogy túlélheti. Ő azonban bebizonyította, hogy kemény küzdelemmel sikerülhet. Azóta két könyvet is írt a harcáról.

Húsz éve volt Judy autóbaleseteForrás: Instagram/Kis Judy

„Két-három hónappal ezelőtt váratlanul összefutottam azzal a mentőssel és tűzoltóval, aki megmentette az életem. Csukva volt a szemem, félholtan szedtek ki a kocsiból, és kőkeményen küzdöttem azért, hogy visszakapjam önmagam” – idézi a Blikk Judyt. „A balesettel majdnem véget ért az életem. De azt kell mondanom, én megéltem azt, amiről sokan csak beszélnek: van élet a halál után. A kórházban fekve nem tudtam reagálni a hallottakra, de a szüleimnek elmondták: inkább a koporsómra gyűjtsenek, mintsem plasztikai sebészre, mert nagyon kevés esélyem van a túlélésre.” Ez a mondat ösztönözte Judyt a küzdelemre, és be is bizonyította, hogy mekkora ereje van.