Köllő Babett már nem alszik együtt a férjével

Forrás: TV2 -
házasság Köllő Babett család alvás éjszaka férj
Köllő Babett meglepő döntést hozott egy évvel ezelőtt: férjét este átküldi a vendégszobába és az éjszakát külön töltik.

Köllő Babett meglepő kijelentést tett a BEST magazinban. A luxusfeleség elárulta, azóta, hogy hazatért a Celeb vagyok, ments ki innen közel egy hónapos forgatásáról, férjét átküldte a vendégszobába. Azóta az éjszakákat külön töltik. Bár a férfi ezt nehezen viseli, Babett örül, hogy így vele alhat a kislányuk, Milla.

Együtt alszunk egy éve. Azóta, hogy huszonnégy napig egy tévéműsor miatt távol voltam tőle egy dzsungelben. A férjem nem ért egyet velem, és nemcsak azért, mert így a vendégszobába szorult, de szerinte árt a házaséletünknek is. Szerintem meg nem ezen múlik. Amíg Millának így jó, addig nekünk is. Talán picit az is benne van, hogy a végsőkig akarom élvezni, hogy még kicsi.”

Köllő Babett és férje külön szobában alszanak Forrás: TV2
A szervezők nem tudtak arról, hogy Curtis lemondta az árva gyerekeknek rendezett koncertethttp://www.life.hu/sztarok/20181220-a-szervezok-nem-tudtak-arrol-hogy-curtis-lemondta-az-arva-gyerekeknek-rendezett-koncertet.htmlCurtis állítja, jelezte, hogy nem tudja megtartani az árva gyerekeknek rendezett fellépését, de az eseményt tető alá hozó szervezet elnöke nem értesült arról, hogy a rapper bárkivel közölte volna, nem fog megjelenni. TV + Sztárok--Sári Évi szerelme 10 évvel fiatalabb nálahttp://www.life.hu/sztarok/20181220-sari-evi-szerelme-10-evvel-fiatalabb-nala.htmlSári Évi már két éve boldog párkapcsolatban él szerelmével, Zolival, aki 10 évvel idősebb nála. Habár a korkülönbség nagynak tűnik, ők a nyomát sem érzik. TV + Sztárok--ValóVilág9: Erát választotta párbajellenfeléül Rolihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valovilag9-erat-valasztotta-parbajellenfeleul-roli-kihivas.htmlHogy ne tudják újra magukra pakoltatni a jeleket a játékosok, a vasárnapi párbaj után újra kiválasztást tartottak. Két jelet kapott Roli és kettőt Zsuzsu, Reni, a villamester pedig úgy döntött Rolit küldi párbajra. Szerda este az is kiderült, kivel csap össze a fiú. TV + Sztárok--Harmadik mellbimbó és hiányzó ujj: a sztárok sem tökéletesekhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-harmadik-mellbimbo-es-hianyzo-ujj-a-sztarok-sem-tokeletesek.htmlHabár a sztárokat többnyire csillogó sminkben és tökéletes öltözékben láthatjuk, ők is csak halandó emberek, akiknek a teste pontosan annyira tökéletlen, mint bárki másé. Van, akinek egy ujjperce hiányzik, másnak pedig eggyel több mellbimbója van, mint kellene. Íme, azok a sztárok, akik nem titkolják, hogy nem hibátlanok. TV + SztárokOrigoSzilveszter napján házasodik Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham http://www.life.hu/sztarok/20181219-szilveszter-napjan-hazasodik-rosie-huntington-whiteley-es-jason-statham.htmlÚgy tűnik, Jason Statham végre elveszi kedvesét, Rosie Huntington-Whiteley-t, ráadásul különleges napot választottak az esküvőre. TV + Sztárok--Mádai Vivien megmutatta a ráncait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-madai-vivien-megmutatta-a-rancait.htmlMádai Vivien az Instagram-oldalán büszkén mutatta meg az igazi arcát: szereti a ráncait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.