karácsony szexi fogyás Cseke Katinka csipkeruha csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseke Katinka egy szexi csipkeruhában kívánt boldog ünnepeket követőinek.

Cseke Katinka ebben az évben rengeteget fogyott és talán még soha nem volt olyan jó formában, mint most. Karcsú alakját nem is rejtegeti, ezúttal például egy szexi csipkés miniruhába bújt. A színésznőt a kandalló előtt fotózták, és ezzel a képpel kívánt mindenkinek kellemes ünnepeket.

2018 a szerelem éve is volt: Berki Krisztián és Tóth Gabi is idén talált párrahttp://www.life.hu/sztarok/20181220-2018-a-szerelem-eve-is-volt-berki-krisztian-es-toth-gabi-is-iden-talalt-parra.htmlSok boldog eseménynek lehettünk szemtanúi 2018-ban: több sztár is idén találta meg a szerelmét. A régóta szingli Tóth Gabit eltalálta Ámor nyila, Koholák Alexandra megházasodott, de még Berki Krisztiánnak is bekötötték a fejét! TV + SztárokOrigoFélnek a villalakók VV Zsuzsutól: erős ellenfélnek tartjákhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-felnek-a-villalakok-vv-zsuzsutol-eros-ellenfelnek-tartjak.htmlKiderült, hogy egyre jobban félnek a villalakók VV Zsuzsutól. Erős ellenfélnek tartják a lányt. TV + SztárokOrigoHajdú Péter egy soha nem látott fotót mutatott Zámbó Jimmyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-hajdu-peter-egy-soha-nem-latott-fotot-mutatott-zambo-jimmyrol.htmlTragikus körülmények között, 2001-ben hunyt el Zámbó Jimmy. Rajongói a mai napig imádják a dalait, hiányolják a zenei palettáról. Hajdú Péter most egy soha nem látott fotót osztott meg az énekesről, amelyen nem a színpadon, hanem feltehetően bulizás közben látható. TV + SztárokOrigoSokáig rettegett a ráktól Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-sokaig-rettegett-a-raktol-kiraly-viktor-edesanyja-es-ikertestvere-megbetegedese-miatt.htmlKirály Viktor édesanyja és testvére is megküzdött a rákkal, így sokáig ő is félt a gyilkos kórtól. TV + SztárokOrigoPalik László megmutatta, milyen elképesztő helyszínen forgatják az Exatlon Hungarythttp://www.life.hu/sztarok/20181228-palik-laszlo-megmutatta-milyen-elkepeszto-helyszinen-forgatjak-az-exatlon-hungaryt.htmlMesés tengerparton kell elképesztő teljesítményről tanúbizonyságot tennie az Exatlon Hungary versenyzőinek. A Dominikai Köztársaságban lévő forgatási helyszínt Palik László mutatta be egy friss videóban. TV + Sztárok--Tolvai Reni közösségi oldalán vágott vissza a rosszindulatú kommentelőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-tolvai-reni-kozossegi-oldalan-vagott-vissza-a-rosszindulatu-kommenteloknek.htmlRendszeresen beavatja követőit élete egyes részleteibe Tolvai Renáta énekesnő. Így időről időre meg kell küzdenie a rosszindulatú kommentelők becsmérlő szavaival. Most megelégelte, közösségi oldalán vágott vissza nekik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.