Ezt gondolja a villachi boszorkánytrió vezetőjének férje a gyilkos magyar nőről

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság Ausztria boszorkány nyomozás Villach
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ártatlannak nevezte férje az ausztriai boszorkánytrió állítólagos vezetőjét, aki a feltételezések szerint gyilkosságra vette rá a magyar H. Barbarát.

December elején történt a gyilkosság Villachnál: egy magyar nő megfojtott egy idős asszonyt. H. Barbara egy úgynevezett boszorkányszekta tagja lehetett, és feltételezhetően a bandavezér nyomására végezte el a véres tettet, Margit T. ugyanis a gyermekével zsarolta őt.

Eddig az a hír járta, az idős asszonynak azért kellett meghalnia, mert korábbi ígéretével ellentétben nem a bandavezérre akarta hagyni a vagyonát. Egy osztrák lap most megkereste Margit T. férjét, aki állítja, a gyanúsítgatásnak semmi értelme, felesége senkinek nem tudna ártani. Ráadásul végül semmit nem örököltek, így szerinte semmi oka nem volt ilyet tenni.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

A férfi azt viszont hozzátette, H. Barbara mindig is nagyon ellenszenves volt neki.

Csak néha jött fel hozzánk, de nem volt szimpatikus. Az a magyar nő kifejezetten hidegnek, szívtelennek tűnt” – idézi a férfi szavait a Ripost.

Több százezer forintot gyűjtöttek össze a magyar színésznők az onkológiai központnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-tobb-szazezer-forintot-gyujtottek-ossze-a-magyar-szinesznok-az-onkologiai-kozpontnak.htmlMagyar színésznők álltak modellt egy naptárhoz, amelynek bevételeit hamarosan jótékony célokra fordítják. TV + SztárokOrigoVV Reni elmondta, mit vár Csokitól, miután kizárták a játékból (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181228-vv-reni-elmondta-mit-var-csokitol-miutan-kizartak-a-jatekbol-18.htmlNem maradhatott a ValóVilág 9 villájában VV Csoki, kizárták a játékból. Villabeli párja, VV Reni teljesen összetört. Most elárulta VV Gregnek, mit vár a férfitól ezután. TV + SztárokOrigo2018 a szerelem éve is volt: Berki Krisztián és Tóth Gabi is idén talált párrahttp://www.life.hu/sztarok/20181220-2018-a-szerelem-eve-is-volt-berki-krisztian-es-toth-gabi-is-iden-talalt-parra.htmlSok boldog eseménynek lehettünk szemtanúi 2018-ban: több sztár is idén találta meg a szerelmét. A régóta szingli Tóth Gabit eltalálta Ámor nyila, Koholák Alexandra megházasodott, de még Berki Krisztiánnak is bekötötték a fejét! TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Lacika vajon udvarol Zsuzsunak?http://www.life.hu/sztarok/20181228-valovilag-9-lacika-vajon-udvarol-zsuzsunak.htmlÚgy tűnik, félreérthető jeleket küldött Lacika Zsuzsunak a ValóVilág 9 villájában. A lány felszólította a férfit, hogy ha udvarolni akar, az legyen egyértelmű. TV + Sztárok--Medveczky Ilona új veszélyes szenvedélye a habanero és a skorpiópaprikahttp://www.life.hu/sztarok/20181228-medveczky-ilona-uj-veszelyes-szenvedelye-a-habanero-es-a-skorpio-paprika.htmlImádja a csípőset Medveczky Ilona táncművész. Nem tagadja: egy falatot sem lenne szabad ennie belőle krónikus vastagbélgyulladása miatt, ám nem bír neki ellenállni. Kertjében a legerősebb fajtákat termeszti. TV + Sztárok--Komár Lászlóról posztolt képet Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-komar-laszlorol-posztolt-kepet-hajdu-peter.htmlInstagram-oldalán nosztalgiázik Hajdú Péter. Régi fotók és emlékek után kutakodott. Láthattunk már fotót a 30. születésnapjáról és Zámbó Jimmyről is, most pedig Komár Lászlóval osztott meg egy közös képet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.