Hajós András kiakadt, ugyanis valaki ellopta a pénztárcáját szombat délelőtt egy presszóban a Szent István-bazilikánál. A tévés bankkártyái és papírjai is abban voltak, valamint 50 ezer forint is volt nála. "Üzenem a tolvajnak, hogy szégyellje magát, amiért elvitte az egész tárcámat!" - fakadt ki. 

"Fodrászhoz mentem, de mivel ott még várni kellett, átléptem a közeli presszóba egy üdítőre. Elképzelhető, hogy a zsebes itt már figyelt, de azt sem lehet kizárni, hogy a pulton hagytam a brifkót fizetés után. Életszerűtlennek tűnhet, de még nem szoktam össze a tárcámmal, az üzletben pedig nincs térfigyelő, ezért a rejtélyre csak úgy derülhet fény, ha a tolvajt elkapják. Illetve úgy sem, mert nyilván azt fogja mondani, a pulton találta (...) Sosem zavart, hogy néha papírpénzt, személyit, jogsit és bankkártyát is kirántottam a zsebemből, amikor a kezemet kihúztam, de a környezetemben élő hölgyek megelégelték. Nehéz volt megszokni a tárcát, de pár hete már a személyimet és a bankkártyáimat is ebben tartottam. Különös, de szombaton volt az első alkalom, hogy viszonylag nagyobb összeget vittem magammal. Defektes abroncsot kellett rendbe hozatnom, és nem tudtam, lesz-e kártyaleolvasó a gumisnál" - mesélte Hajós a Blikknek, aki a fodrásznál vette észre, hogy hiányzik a tárcája.

Forrás: Marton Szilvia

"A járdán keresgéltem, majd a kukákba is benéztem. Közben megláttam két rendőrt az ünnepi vásárban. Hívtak járőrt, akik hamar ott voltak, és elsőként a presszó mellékhelyiségébe mentek. Jó nyom volt, mert a női vécé padlóján ott hevert a hitelkártyám. Ezen nincs Pay Pass funkció, de addigra minden bankkártyámat letiltottam. A presszóban nincs kamera, de a környéken több is van, és a személyim is be lett riasztva. A rendőrök szerint eredményes lehet a nyomozás" – tette hozzá.