Iszak Eszti 2018-as éve nem a legjobban alakult

2018 Iszak Eszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőnő is a közösségi oldalán vetett számot elmúlt egy évéről, bejegyzésében pedig őszintén írt arról, hogyan is telt számára a 2018-as esztendő. Iszak Eszti számára ez az év ugyanis nem minden tekintetben telt úgy, ahogyan ő azt szerette volna.

"Mivel a 8-as a kedvenc számom, 2018-at már régóta nagyon vártam! Úgy voltam vele, hogy biztos minden ebben az évben nyer majd új értelmet, átlátom, hogy melyik utat kell járnom és könnyebben mennek majd a dolgaim. Hát nem minden úgy alakult, ahogy terveztem, sőt... de mára már abszolút hiszek abban, hogy minden okkal történik és még akkor is a mi javunkat szolgálhatja egy adott történés, ha éppen aktuálisan úgy tűnik, hogy ez a legrosszabb opció, ami megvalósulhatott. Kíváncsian várom, hogy mit hoz 2019" - írta Iszak Eszti az Instagram-posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.