Caramel feleségét, Szilágyi Szilviát feljelentéssel fenyegették

Caramel betegség fenyegetés Szilágyi Szilvia feljelentés közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor lányuk betegsége kiderült, felfüggesztette Instagram-profilját Caramel felesége, Szilágyi Szilvia. Most elárulta, hogy mi volt a valódi ok. 

A közösségi médiában is felvállalta Caramel és felesége, Szilágyi Szilvia, hogy lányuknál, Szofinál akut limfoid leukémiát állapítottak meg az orvosok. Röviddel ezután Szilvia felfüggesztette Instagram-profilját. Nemrégiben azonban újra visszatért.

A Bors cikke szerint a napokban Instagram-oldalán elmondta, miért döntött úgy, hogy eltűnik a nyilvánosság elől. „...egy nő azzal fenyegetett, hogy feljelent az európai gyerekjogokért felelős hivatalnál, amikor posztoltam Szofiról a betegsége után. Akkor nagyon érzékeny voltam, és úgy éreztem, nem szívhatja el a maradék jó érzést belőlem az ilyenfajta hozzászólások olvasása, így felfüggesztettem az oldalt” – írta bejegyzésében.

Szilágyi Szilviát megfenyegették Fotó: Polyak Attila - Origo

A lap megkérdezte Péterfalvi Attilát, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnökét ezzel kapcsolatban. Elmondta, hogy ilyenkor több tényezőt figyelembe vesznek, például, hogy az illető gyermek betöltötte-e a 16. életévét. „A 16. életév alattiak esetében a polgári törvénykönyv cselekvőképességre vonatkozó szabályai az irányadók, vagyis 14 éves korig a törvényes képviselő nyilatkozik a gyereke helyett, 14–16 év között a törvényes képviselőnek jóvá kell hagynia a gyerek nyilatkozatát. Fontos megnézni, mi a célja egy ilyen bejegyzésnek egy betegséggel kapcsolatban: például másokat meg tud-e védeni, esetleg megelőzni a bajt, ha ezeket az információkat közzéteszi” – fejtette ki az elnök. Ilyen esetben a a Strasbourgi Emberjogi Bírósághoz fordulhat az, aki felvállalja a gyermek képviseletét. Mint mondta: ilyen esetben csak rendkívüli indokkal indul vizsgálat.

Bevállalta a szemöldöktetoválást Nyári Diahttp://www.life.hu/sztarok/20190108-bevallalta-a-szemoldoktetovalast-nyari-dia.htmlNyári Dia megvillantotta követőinek tetovált szemöldökét. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoÍgy bulizott az egyetemen Kate Middleton – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-igy-bulizott-az-egyetemen-kate-middleton.htmlRitka fotó látott napvilágot: az egyetem évei alatt készült egy felvétel az önfeledten bulizó Kate Middletonról. TV + Sztárok--Jim Carrey 22 évvel fiatalabb kolléganőjébe, Ginger Gonzagába szeretett belehttp://www.life.hu/sztarok/20190108-jim-carrey-22-evvel-fiatalabb-kolleganojebe-ginger-gonzagaba-szeretett-bele.htmlAz 56 éves Jim Carrey 22 évvel fiatalabb kolléganőjébe, a 34 éves Ginger Gonzagába szeretett bele. A Golden Globe-gálán együtt fotózták őket. TV + Sztárok--55 éves lett Nicolas Cagehttp://www.life.hu/sztarok/20190108-55-eves-lett-nicolas-cage.html55 éves lett az Oscar-díjat színész, Nicolas Cage. TV + SztárokOrigoCurtis megköszönte menyasszonyának, hogy kitartott mellettehttp://www.life.hu/sztarok/20190108-curtis-megkoszonte-menyasszonyanak-hogy-kitartott-mellette.htmlCurtis Instagram-oldalán köszönte meg, hogy menyasszonya, Kriszti mindig mellette állt. TV + SztárokOrigoIlyen gyönyörű nő vált Eminem lányából, Hailie-ből – fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-ilyen-gyonyoru-no-valt-eminem-lanyabol-hailiebol.htmlRepül az idő: Eminem lánya, Hailie immár 23 éves és igazán gyönyörű. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.