Ausztriában továbbra is kritikus a helyzet a havazás miatt – Fotók

Forrás: APA-PictureDesk/ALEX HALADA / picturedesk.com/Alex Halada -
havazás lavinaveszély Ausztria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is kritikus a helyzet Ausztria egyes tartományaiban a folyamatos havazás miatt.

Ausztria Voralberg és Tirol tartományában a legmagasabb szintű lavinaveszély van érvényben – számolt be róla az osztrák közszolgálati média alapján a Blikk. A hőmérséklet akár 5 Celsius-fokig is emelkedhet a napokban, amely tovább növeli annak az esélyét, hogy a hórengeteg lezúdul a hegyekből.

A portál szerint továbbra is kritikus a helyzet, a folyamatos havazás már több mint 180 települést torlaszolt el az országban. Tirolban közel 1000 háztartásban nincs áram.

Mutatunk néhány elképesztő fotót az osztrák hóhelyzetről!

Egy férfi vív harcot a hóval Forrás: APA-PictureDesk/ALEX HALADA / picturedesk.com/Alex Halada

Elképesztő mennyiségű hó esett Forrás: AFP/Harald Schneider

Dolgoznak a háztetők tehermentesítésén Forrás: APA-PictureDesk/ALEX HALADA / picturedesk.com/Alex Halada

Nem könnyű közlekedni errefelé Forrás: APA-PictureDesk/ALEX HALADA / picturedesk.com/Alex Halada

Egy ismerős szerint ez motiválta a káptalanfai családirtóthttp://www.life.hu/news/20190114-egy-ismeros-szerint-ez-motivalta-a-kaptalanfai-csaladirtot.htmlNemrég anyagilag is csődbe ment az az osztrák férfi, aki vérfürdőt rendezett a volt szerelme házánál, majd önmagával is végzett. News--Tűz ütött ki egy ecuadori rehabilitációs intézetben: tizennyolcan meghaltakhttp://www.life.hu/news/20190114-tuz-utott-ki-egy-ecuadori-rehabilitacios-intezetben-tizennyolcan-meghaltak.htmlTűz ütött ki egy ecuadori rehabilitációs intézetben. Tizennyolc ember meghalt, és nagyon sok a sérült. News--Eva Rezesova külföldre akar költözni, ezért árulja a luxusotthonáthttp://www.life.hu/news/20190114-eva-rezesova-kulfoldre-akar-koltozni-ezert-arulja-luxusotthonat.htmlEva Rezesova külföldre akar költözni, ezért árulja a szlovákiai luxusotthonát. News--Időjárás: széllökés miatt adtak ki figyelmeztetésthttp://www.life.hu/news/20190114-idojaras-szellokes-miatt-adtak-ki-figyelmeztetest.htmlSzéllökés miatt az ország nagy részén elsőfokú figyelmeztetés van érvényben. News--Megszülte halott babáját, majd kilenc napig ringatta a kicsi holttestét egy nőhttp://www.life.hu/news/20190113-megszulte-halott-babajat-majd-kilenc-napig-ringatta-a-kicsi-holttestet-egy-no.htmlA kis Maranella halva született, szülei pedig képtelenek voltak felfogni a tragédiát: kilenc napig ringatták a kicsi holttestét. News--Hóviharok dúlnak az Egyesült Államok középső vidékeinhttp://www.life.hu/news/20190112-hoviharok-dulnak-az-egyesult-allamok-kozepso-videkein-idojaras.htmlAmerikai sajtójelentések szerint a hóviharok Új-Mexikótól a Nagy-síkságig és a Sziklás-hegységig terjedő, mintegy 1700 kilométer hosszúságú térségben tombolnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.