Egy jósnő állítja, Kiszel Tünde korábbi életében férfi volt

Kiszel Tünde előző élet Hunyadi Donatella jósnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tündének élő adásban jósolt egy jövendőmondó. Kiderült, a naptárdíva előző életeiben rendre férfi volt.

Kiszel Tünde a FEM3 vendége volt, ahol Radics Ágnes vetett neki kártyát. A jósnő megjövendölte, hogy lányára, Donatellára hamarosan rátalál a szerelem, valamint egy elképesztő dolgot is elárult: úgy látja, a naptárdíva korábbi életeiben férfi volt.

Te hihetetlen erős férfienergiákat képviselsz, előző két életedben férfi voltál. Nincs olyan pasi, akire fel tudnál nézni, mert azt az energiát képviseled, hogy egyedül mindenre képes vagyok."

Hajdú Péter az igazi megtalálásra szánja a 2019-es évethttp://www.life.hu/sztarok/20190115-hajdu-peter-az-igazi-megtalalasra-szanja-a-2019es-evet.htmlKét és fél éve éli a szinglik életét Hajdú Péter. Most elárulta, hogy válása után most kész megtalálni az igazit. Azt is elmondta, hogy milyen hölgy lenne álmai asszonya. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Reni érzéki hastáncot mutatott behttp://www.life.hu/sztarok/20190115-valovilag-9-vv-reni-erzeki-hastancot-mutatott-be.htmlVV Reni erotikus hastánccal kápráztatta el a királyi héten VV Lacikát. TV + SztárokOrigoSebestyén Ági csipkés melltartóban mutatta meg idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20190115-sebestyen-agi-csipkes-melltartoban-mutatta-meg-idomait.htmlNemrégiben új külsővel debütált Pumped Gabo exe, Sebestyén Ágnes. Most pedig csodás alakját mutatta meg egy szexi csipkés melltartóban. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné testvérét, Thomas Markle-t letartóztatták ittas vezetésérthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-meghan-hercegne-testveret-thomas-marklet-ittas-vezetesert-tartoztattak-le.htmlIttas vezetésért letartóztatták Sussex hercegnéjének testvérét, Thomas Markle Jr.-t. A férfi összeveszett a párjával, mert a nő nem akarta abbahagyni a játékgépezést. TV + Sztárok--Eldurvult VV Reni és Zsuzsu vitája – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-eldurvult-vv-reni-es-zsuzsu-vitaja-video.htmlArtikulálatlan üvöltésbe torkollott a villában VV Reni és Zsuzsu vitája. TV + SztárokOrigoRadics Gigi Lady Gagát is leköröztehttp://www.life.hu/sztarok/20190115-radics-gigi-lady-gagat-is-lekorozte.htmlRadics Gigi hamarosan Amerikába utazik, és nagyon izgatott, hiszen az ottani slágerlistán egyre csak tör előre a Moment című dala. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.