Ashley Olsent a kedvesével kapták le a lesifotósok

boldogság Mary-Kate Olsen Olsen ikrek szerelem Ashley Olsen változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi években igencsak visszavonultak a nyilvánosság elől az Olsen ikrek. Díjátadókon, nyilvános eseményeken néha készül róluk 1-1 fénykép, amelyeken látszik, hogy nagyon megváltoztak. Most Ashelyt kapták lencsevégre a lesifotósok, és nagyon boldognak tűnik. 

Legutóbb decemberben cikkeztünk Mary-Kate és Ashley Olsenről, akik az utóbbi években visszavonultak a nyilvánosságtól. 2004-ben úgy döntöttek, hogy nem forgatnak több filmet, azóta inkább divattervezői karrierjükre koncentrálnak.

Decemberi közös fotójukon jól látszik, hogy ami a plasztikai beavatkozásokat illeti, Mary-Kate egy kissé túlzásba esett, már nem hasonlítanak annyira egymásra a testvérével. Ashley pedig a Lyme-kórral is megküzdött.

Most Ashleyt kapták lencsevégre a szerelmével, Louis Eisnerrel. New York Tribeca negyedében jöttek ki épp egy bárból egy baráti társasággal. Rég láthattuk utoljára ilyen boldognak a lányt.

Ashley Olsen nagyon boldognak tűnik kedvesével Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.