Kiszel Tünde lánya, Donatella modellkarrierről álmodozott, és el is indult ezen az úton. A menedzsere azonban nem vállalta tovább, most kiderült, hogy miért.

Kiszel Tünde lánya modellként szeretne befutni, és el is vállalta a menedzselését Kajdi Csaba, aki többek között annak idején Mihalik Enikővel is foglalkozott. Nem tartott azonban sokáig az együttműködés, a menedzser most elárulta, miért vált meg Donatellától.

Kiszel Tünde lányát nem vállalta tovább a menedzsereForrás: Instagram/Kiszel Tünde

"Annak idején azért vállaltam el Donatella fejlesztését, mert potenciális jó csaj volt. Soha nem vennék fel egy lányt csak azért, mert ismert emberek a szülei. Akkor veszek fel egy modellt, ha jónak tartom. De hamar vége szakadt az együttműködésnek, mert azt kértem Tündétől, hogy a gyerek az apja nevét használva, Hunyadi Donatellaként szerepeljen, így kerülve minél messzebb a Kiszel névtől. De Tünde nem fogta fel a dolog jelentőségét, ezért elbúcsúztam tőlük. Az első ilyennél térde hullott, és könyörgött, foglalkozzak tovább a lányával. De aztán megint együtt idétlenkedtek egy tévéműsorban. Ekkor örökre befejeztem velük" - mondta a 24.hu-nak a menedzser.