10 millió forintot nyert egy játékos a Legyen Ön is milliomos!-ban

nyeremény Gundel Takács Gábor vetélkedő Legyen Ön is Milliomos!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 millió forintot vitt el egy játékos a Legyen Ön is milliomos!-ból. Ez rekordnyereménynek számít azóta, hogy a műsor megújult formában újraindult.

A 37 esztendős Kornél remekül játszott a Legyen Ön is milliomos!-ban. Mivel az egyik kérdésnél nem volt biztos a válaszban, inkább úgy döntött, megáll, és elvitte a biztos, 10 milliós nyereményt. Utólag kiderült, 2015-ben a Maradj talpon! című műsorban már játszott Gundel Takács Gáborral, és akkor is szép nyereményt gyűjtött be. A Ripostnak elárulta, ezúttal is remekül érezte magát.

Igazság szerint, amikor elértem a kétmillió forintos határt, megszállt a nyugalom, mert az volt a célom. Onnantól szerencsém volt, mert nagyjából biztos voltam a válaszaimban. Végül miután megugrottam a 10 milliós biztos nyereményt, a következő kérdésnél nem kockáztattam, és mint kiderült, jól tettem, mert játékon kívül végül a rossz választ jelöltem meg."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.