Meghan hercegné testőre fél év után mondott fel

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
személyiség Meghan Markle Meghan hercegné felmondás testőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan hercegné személyzetének egy újabb tagja hagyja el a palotát. A meg nem nevezett testőr arról volt híres, hogy ő volt az első nő, aki a királyi család egy tagját védte. A rossz nyelvek szerint ennek is a hercegné nehéz természetéhez lehet köze. 

Alig több, mint fél éve állt a királyi család alkalmazásában az a női testőr, akit nem neveznek nevén. Nemrégiben azonban ő is felmondott, nem akar továbbra is Meghan hercegné mellett dolgozni - írja a Mirror. Arról volt híres, hogy ő volt az első nő, aki a királyi család egy tagját védte. Egyébként kollégái briliáns szakembernek írták le.

Meghan hercegné testőre felmondott Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A rossz nyelvek azt suttogják, hogy a felmondás oka Meghan hercegné nehéz természete lehet. A hírek szerint valóban nehezen szokja meg a hirtelen rá irányuló figyelmet és azt, hogy sehová sem mehet testőr nélkül. Úgy érzi, hogy korlátozzák őt a szabadságában. És bár Harry herceggel való házassága előtt is rengetegen ismerték színésznőként, ám most hatványozottabban kell megbirkóznia a nyilvánossággal.

És nem a női testőr az, aki rövid időn belül felmondott. Személyi asszisztense, Melissa Touabti és titkára, Samantha Cohen is felmondott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.