Hosszú Katinkát hidegen hagyja Shane Tusup golf karrierje: az Iron Lady édesapja is nyilatkozott

Forrás: hosszukatinka/Instagram -
ex Hosszú Katinka Shane Tusup karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú eltűnés után a napokban újra jelentkezett Shane Tusup és egy hosszú bejegyzésben mesélte el, mi történt vele az elmúlt hónapokban. Új célt tűzött ki maga elé: golf világbajnok szeretne lenni.

Shane Tusup golf világbajnokként látja magát a jövőben, ezt és érzéseit is egy nagyon hosszú levélben tudatta közösségi oldalán. A Bors kíváncsi volt arra, vajon mi a véleménye erről az új álomról Hosszú Katinkának, ám az úszónő sajtósát sikerült elérniük, aki azt a választ adta, hogy Katinka nem foglalkozik exférje kiírásával.

Hosszú Katinka forrónadrágban robogózott Luaun Forrás: hosszukatinka/Instagram

A lap Katinka édesapját is megkereste, aki viszont reagált exveje kiírására:

"Nem tudom megmondani, mekkora kitartás lesz Shane-ben, de előfordulhat, hogy dühbe gurul, ha nem megy bele a labda a lyukba" - reagált Hosszú István.

VV Vivi és VV Krisztián a kiesésük után is meztelenkednek – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-vv-vivi-es-vv-krisztian-a-kiesesuk-utan-is-meztelenkednek-foto.htmlVV Krisztián és VV Vivi a kiesésük után is egy párt alkotnak. Íme a bizonyíték. TV + SztárokOrigoPintér Tibor a nyilvánosság előtt is felvállalta új szerelmét, Ilyés Jenniferthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-pinter-tibor-a-nyilvanossag-elott-is-felvallalta-uj-szerelmet-ilyes-jennifert.htmlPintér Tibor néhány hétig volt csupán szingli, már újra szerelmes egy nála 21 évvel fiatalabb lányba. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190116-molnar-aniko-ujra-szerelmes.htmlMolnár Anikó elárulta, újra szerelmes, és egy hónapja már együtt is él az új párjával. TV + Sztárok--Kiszel Tünde lányától, Donatellától megvált a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20190116-kiszel-tunde-lanyatol-donatellatol-megvalt-a-menedzsere.htmlKiszel Tünde lánya, Donatella modellkarrierről álmodozott, és el is indult ezen az úton. A menedzsere azonban nem vállalta tovább, most kiderült, hogy miért. TV + SztárokOrigoVictoria Beckham saját véréből készült krémet használhttp://www.life.hu/sztarok/20190116-victoria-beckham-sajat-verebol-keszult-kremet-hasznal.htmlVictoria Beckham tulajdonképpen a saját vérét keni az arcára 400 ezer forintért. TV + Sztárok--Heather Locklear szakított a barátjával, és folytatja a rehabilitációjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190116-heather-locklear-szakitott-baratjaval-se-folytatja-a-rehabilitaciojat.htmlHeather Locklear botrányt botrányra halmozott az elmúlt években, de talán idén sikerül egyenesbe jönnie: szakított a vőlegényével, és folytatja a rehabilitációját. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.