Rózsa György Szabó Erika Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Erika szívdöglesztő fotót tett közzé az Instagramon, amelyet többek között Rózsa György se hagyott szó nélkül. 

A gyönyörű színésznő a legújabb darabjával kapcsolatban osztott meg egy fotót, amelyen estélyi ruhában van.

„Erika, ezt nem teheted velünk, férfiakkal! Hát, persze, hogy az ámulattól elnémulunk, eláll a lélegzetünk és káprázik a szemünk!” – írta kommentben Rózsa György.

ValóVilág: Adri lett a kiválasztotthttp://www.life.hu/sztarok/20190114-valovilag-adri-lett-a-kivalasztott-parbaj.htmlA ValóVilág kiválasztásán döntetlen lett az állás, így Lacikának kellett döntenie arról, ki menjen ki párbajozni: Roli vagy Adri. Végül a lányra került a zöld kendő. TV + SztárokOrigoMűvészi aktfotón Ördög Nóra: így látta ma reggel feleségét Nánási Pál http://www.life.hu/sztarok/20190113-muveszi-aktfoton-ordog-nora-igy-latta-ma-reggel-feleseget-nanasi-pal.htmlNánási Pál Az ébredés 50 árnyalata címmel osztott meg Ördög Nóráról fotót az Instagramon. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi munkáról és magánéletről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190112-szabo-zsofi-munkarol-es-maganeletrol-mesel.htmlÉletében először mondott vissza munkát Szabó Zsófi, akinek az RTL Klub Reggeli műsorának vezetése és fia, Mendel minden idejét kitölti. Azt vallja, jelenleg nem fér bele a színpad az életébe, és arról is beszélt, mikor lehet kistestvére a fiának. TV + Sztárok--Úgy tudni, új barátnője van Pintér Tibornakhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-uj-baratnoje-van-pinter-tibornak.htmlA Ripost úgy tudja, a két ünnep között intim helyzetben kapták lencsevére Pintér Tibort, amint vélhetőleg új szerelmét ölelgette, csókolgatta az Álomutazók előadásán. TV + SztárokOrigoVV Csoki megtörte a csendet: a kizárásáról adott interjút - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-vv-csoki-megtorte-a-csendet-a-kizarasarol-adott-interjut.htmlA ZSHOW time nevezetű YouTube-csatornán a ValóVilágból kizárt VV Csoki elmesélte, miként vélekedik a történtekről, és hogy csinálna-e bármit is másként. TV + SztárokOrigoKözös képet posztolt Schumacherrel Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-kozos-kepet-posztolt-michael-schumacherrel-hajdu-peter.html10 évvel ezelőtti fotóval nosztalgiázik Hajdú Péter. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.