VV Csoki megtörte a csendet: a kizárásáról adott interjút - Videó

VV Zsolti ValóVilág 9 VV Reni VV Csoki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ZSHOW time nevezetű YouTube-csatornán a ValóVilágból kizárt VV Csoki elmesélte, miként vélekedik a történtekről, és hogy csinálna-e bármit is másként. 

VV Csoki megtörte a csendet, és az előző szériából megismert VV Zsoltival beszélgetett a kizárásáról elsőként. Elmondta, kit hibáztat, mi lesz majd Renivel, és mik a tervei a jövőre nézve.

"Ott bent nem ütöttem volna meg soha senkit, pláne nem nőt. (...) Ahogy eltaláltam, lepergett az életem, már tudtam, hogy ki fognak zárni. 36 milliót ér az a csipesz. (...) Az a baj, ha visszaforgathatnám az időt, akkor ezt megcsinálnám százmilliószor ugyanúgy, mert amilyen hülye vagyok, ugyanoda dobnám centire pontosan" - vélekedik.

Csoki a Renivel való kapcsolatáról is beszélt, amikor megkérdezték tőle, mi lesz akkor, ha a lány kijön a villából, folytatódik-e a kapcsolatuk.

"Ha megnyeri, akkor várom tárt karokkal" - jelentette ki a fiú, és hozzátette, soha nem is voltak együtt Renivel.

A teljes videót itt megnézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.