Csepregi Éva és fia, Heatlie Dávid közösen adtak interjút

interjú család gyermekkor Heatlie Dávid Csepregi Éva Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megindító részleteket osztott meg múltjáról az ország egyik kedvenc ikonja, Csepregi Éva. Az énekesnő fiával, Heatlie Dáviddal közösen adott interjút a Magneoton Spotlightnak. A legújabb adásban Éva nemcsak a turnékról és koncertekről, hanem az anyaságról is elárult eddig sosem hallott részleteket, ráadásul Dávid is sokat mesélt a gyerekkoráról.

„Ha egyest kaptam az iskolában, Neoton koncertek után, a meghajlásnál mondtam el” – vallotta be Dávid, aki nem meglepő módon szülei nyomdokaiba lépett, és évek óta együtt zenél édesanyjával.

Legújabb saját szerzeményével, a La Mama Hotel című dallal pedig hamarosan a DAL 2019 pódiumán lép fel.

Szülei nem szeretik Brooklyn Beckham új barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190117-szulei-nem-szeretik-brooklyn-beckham-oj-baratnojet.htmlBrooklyn Beckham új barátnője, Hana Cross nem nyerte el a szülők szimpátiáját. Különösen Victoria Beckhamét nem. TV + SztárokOrigoHofi Géza özvegye szerint férje egészségesen halt meghttp://www.life.hu/sztarok/20190119-hofi-geza-ozvegye-szerint-ferje-egeszsegesen-halt-meg.htmlVoltak problémák Hofi Géza szívével, ám özvegye szerint makkegészségesen halt meg. Egy csodás napot töltöttek együtt, étteremben ebédeltek, a humorista pedig felhívta a barátait. TV + Sztárok--Stahl Juditnak még mindig rosszulesik Pálffy István régi beszólásahttp://www.life.hu/sztarok/20190118-stahl-juditnak-meg-mindig-rosszul-esik-palffy-istvan-regi-beszolasa.htmlStahl Judit sikeres műsorvezetőként döntött úgy annak idején, hogy otthagyja a tévét, és a saját útját járja. Hiába tűnt ugyanis úgy a kívülállóknak, hogy a csúcson van, ő másként érezte. Ugyan ennek már több mint egy évtizede, még mindig élénken él benne egy fájdalmas emlék, amelyet Pálffy István okozott: csúnyán beszólt kolléganőjének. TV + Sztárok--Világsztárok, akik hétköznapi emberekbe szerettek bele: Anne Hathaway és Reese Witherspoon is civil férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20190118-vilagsztarok-akik-hetkoznapi-emberekbe-szerettek-bele-anne-hathaway-es-adele.htmlBár sok híresség azért választ a sztárvilágból partnert, mert ismert emberként nehezebb teljesen civilekkel kapcsolatot teremteni, az alábbi sztárok rácáfolnak erre. Ők ugyanis a reflektorfényben fürdő kollégáik helyett hétköznapi emberek mellett találták meg a boldogságot. Íme azok a sztárok, akik civilekkel estek szerelembe. TV + SztárokOrigoMeghan Markle gyermekének ez lehet a nevehttp://www.life.hu/sztarok/20190118-meghan-markle-gyermekenek-ez-lehet-a-neve.htmlMeghan Markle egy eseményen elárulta, nagyon tetszik neki az Amy név. TV + Sztárok--Felrobbant a kinti WC a Drága örökösök Szappanos Tibije alatt - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-felrobbant-a-kinti-wc-a-draga-orokosok-szappanos-tibije-alatt.htmlNagyon kellemetlen pillanatokat élt át a Drága örökösök Szappanos Tibije: felrobbant alatta a kinti WC. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.