A külseje miatt szóltak be Melissa McCarthynak

molett beszólás külső Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melissa McCarthyt a mai napig kritizálják a külseje miatt.

Melissa McCarthy soha nem tartozott a nádszálvékony hírességek közé. Az utóbbi hónapokban rengeteget fogyott, de a mai napig sok kritikát kap az alakja miatt.

Nemrég például egy újságíró tett fel neki egy rosszindulatú kérdést. A férfi arra volt kíváncsi, miért akar mindig groteszknek tűnni. A színésznő először nem is értette a kérdést, ezért visszakérdezett, mit is ért pontosan ez alatt. Jött is a válasz: „Folyton slamposnak néz ki, gyakran nincs rajta smink, a haja szörnyen fest és emberekkel ordítozik a filmjeiben."

Melissa McCarthy nem törődik az őt kritizálókkal Forrás: AFP/Kevork Djansezian

McCarthy természetesen kiakadt, mondván, miért csak a nőktől kérdeznek ilyet. Mint mondja, a filmekben szerepet játszik, a magánéletben pedig egy valódi nő.

Oké, sajnálom, ha néha nem sminkelem magam. És azt is, hogy nem tetszem neked. De úgy gondolom, neked meg nem kellene filmekről írnod” – idézi a színésznő szavait az Eonline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.