Vajna Tímeát jogtalanul bántották a kommentelők közösségi oldalán

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
halál gyász Andy Vajna tragédia lájk Vajna Tímea Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kommentelők azzal támadták a gyászoló Vajna Tímeát, hogy férje halálának napján még mindig félmeztelen férfiak képeit lájkolta a közösségi oldalán. Egy Instagram-szakértő most lerántotta a leplet a tévedésről. A hozzászólók jogtalanul bántották Andy Vajna feleségét. 

Andy Vajna producer, filmügyi kormánybiztos január 20-án hunyta le örökre a szemét. Nála sokkal fiatalabb felesége, Vajna Tímea máris a kommentelők céltáblája lett. A hozzászólók azt kifogásolták, hogy mikor már tudomása volt férje haláláról, még mindig félmeztelen férfiak képeit lájkolta az Instagramon.

A HVG ráakadt egy Instagram-szakértő cikkére, aki lerántotta a leplet a dologról. Kónya Beáta, a Pikrea alapítója elmondta, hogy a vasárnapi lájkokat nem Vajna Tímea csinálta, hanem egy szoftveres automata, amely a követők táborának növelésére szolgál.

Nem Vajna Tímea lájkolta a fotókat Forrás: Instagram/Vajna Timi

„Az egyik jellemző növekedési stratégia, amikor a jogosultságot az Instagram-fiókunk és Instagram-tevékenységeink felett egy automatizmusnak adjuk át, pl. lájkrobotnak, kommentrobotnak, ki-bekövető robotnak, hogy a robot/bot figyelemfelkeltő tevékenységének köszönhetően minél többen bekövessenek minket, és így épüljön a bázisunk” – idézte a szakértő szavait a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.