A sztárokat sem vetette fel a pénz a pályájuk elején, ezért kénytelenek voltak osztozni az albérleten, hogy fizetni tudják. Kiderült, hogy sok, azóta már világsztárrá vált híresség lakott együtt, amikor még nélkülöző, meghallgatásokra járó ifjak voltak. Íme, azok a hírességek, akik együtt tengődtek.

Jamie Dornan és Eddie Redmayne

Jamie Dornan és Eddie RedmayneForrás: Getty Images for W Magazine/2015 Donato Sardella/Donato Sardella

A Szürke ötven árnyalatának sztárja és a Legendás állatok és megfigyelésük főszereplője közös albérleten osztoztak, amikor még küszködő színészek voltak. Beszámolóik szerint lakásukban mindenhol forgatókönyvek hevertek szanaszét. Valószínűleg akkor még nem gondolták, hogy egyszer mindketten sikeres színészek lesznek, de így lett. 

Justin Timberlake és Ryan Gosling

Justin Timberlake és Ryan GoslingForrás: 2017 Getty Images/Kevin Winter

Amikor még gyerekek voltak, Justin Timberlake és Ryan Gosling együtt szerepeltek a Mickey Mouse Clubban. A második évükben lettek lakótársak, de nem a megélhetési nehézségek miatt, hanem azért, mert Gosling édesanyjának vissza kellett mennie Kanadába, a kisfiú pedig Justinékhoz költözött, hogy folytathassa karrierjét. Osztoztak a fürdőszobán, és persze minden máson is. 

Connie Britton és Lauren Graham 

Connie Britton és Lauren GrahamForrás: AFP

A Péntek esti fények és a Rémálom az Elm utcában színésznője sokáig lakott együtt a Szívek szállodája sztárjával, és ők bizony nélkülöző színészek voltak. Egy lepukkant albérleten osztoztak, ahol a beszámolóik szerint egyáltalán nem volt bútor. Enni sem nagyon tudtak mit, puffasztott rizsen éltek.

Ben Affleck és Matt Damon 

Matt Damon és Ben AffleckForrás: Getty Images/Frazer Harrison

A két sztár azóta is jó barát, de a pályájuk elején együtt is éltek. Osztoztak az albérleten, közben pedig megírták a Good Will Hunting című filmet, amelyben mindketten szerepeltek, ráadásul megkapták érte a legjobb eredeti forgatókönyvnek járó díjat is. Hatalmas sikert arattak a filmmel, ezután már nem kellett együtt élniük. 

Winona Ryder és Gwyneth Paltrow 

Winona Ryder és Gwyneth PaltrowForrás: Getty

A két színésznő sem boldogult a pályájuk elején, ezért ők is közös albérletben éltek, hogy bírják anyagilag. A híresztelések szerint az ő otthonuk is tele volt forgatókönyvekkel, és ez volt Paltrow szerencséje. A kallódó irományok között talált rá ugyanis a Szerelmes Shakespeare szkriptjére, amelynek meg is kapta a főszerepét. Végül egy Oscar-díj lett a jutalma.