Köllő Babett áttetsző ruhában mutatta meg magát – fotó

átlátszó szexi Köllő Babett ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett nem szégyenlősködött, egy átlátszó, testhez simuló ruhában mutatta meg magát.

Köllő Babett igencsak feldobta férfirajongói napját, ugyanis egy merész fotót posztolt a közösségi oldalára. Egy csipkés, szinte teljesen átlátszó, testhez simuló ruhában pózolt a tükör előtt.

Követői odáig voltak a felvételért, rengetegen megdicsérték az alakját, de különösen a formás hátsója miatt kapott tőlük bókokat. Volt, aki még értékelt is: csillagos 6-ost adott az idomaira.

Vékony alakja miatt bántják Weisz Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20190129-vekony-alakja-miatt-bantjak-weisz-fannit.htmlWeisz Fannit vékony testalkata miatt kritizálják a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoDurva álhír terjed a közösségi oldalon Pogány Juditrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-durva-alhir-terjed-a-kozossegi-oldalon-pogany-juditrol.htmlPogány Juditról valaki azt terjeszti a közösségi oldalon, hogy nagybeteg és az utolsó fellépésére készül. TV + Sztárok--Andy Vajna temetése zártkörű lesz: nem nyilvánosak a részletekhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-andy-vajna-temetese-zartkoru-lesz-nem-nyilvanosak-a-reszletek.htmlAndy Vajnát csütörtökön helyezik örök nyugalomra, ennél többet azonban nem lehet tudni a producer temetéséről. Az ugyanis nem lesz sajtónyilvános. TV + Sztárok--Nevelője szerint valaki bújtatja az eltűnt színésznőt, Moldován Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20190129-neveloje-szerint-valaki-bujtatja-az-eltunt-szinesznot-moldovan-katalint.htmlAz eltűnt Moldován Katalin a nevelője szerint nincs egyedül: valaki biztosan bújtatja, hiszen látássérült lévén egyedül nem boldogulna. TV + SztárokOrigoFérfiaktól kap ajánlatokat Gáspár Beahttp://www.life.hu/sztarok/20190128-ferfiaktol-kap-ajanlatokat-gaspar-bea.htmlGáspár Bea elárulta, nem csak bókokat kap a férfiaktól, sokan még randira is hívják. TV + SztárokOrigoA nőgyógyász elmondta, szerinte miért simogatja mindig a pocakját Meghan hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-a-nogyogyasz-elmondta-szerinte-miert-simogatja-mindig-a-pocakjat-meghan-hercegne.htmlA királyi család életét nyomon követők folyamatosan találgatják, vajon miért simogatja mindig a pocakját a várandós Meghan hercegné. Egy nőgyógyász most megválaszolta a kérdést. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.