Galambos Boglárka, Galambos Lajos lánya egy Hajdú Péterrel közös fotót töltött fel a minap az Insta-storyba. Azonnal megindultak a találgatások, hogy vajon mi lehet közöttük. Hajdú most reagált a pletykákra. 

Közös bulifotón szerepelt Hajdú Péter műsorvezető és Galambos Boglárka, Galambos Lajos lánya. A kép láttán megindultak a találgatások, hogy vajon kialakult-e valami közöttük. 

A Blikkrúzs megkereste Hajdút, hogy megkérdezze, mi van közöttük a gyönyörű lánnyal. "Bődületes nagy baromság, aki bármit is gondol és következtetéseket von le egy-két közös kép láttán... Bogi kirakott pár fotót, hogy találkoztunk a pesti éjszakában, de csupán összefutottunk" – kezdte a lapnak a műsorvezető. 

Elmondta, hogy nem együtt mentek a szórakozóhelyre, és nem is együtt távoztak. "Persze hogy váltottunk pár szót, hiszen az édesapja, Galambos Lajcsi jó barátom. Minket még szoros barátság sem köt össze, hiszen nem egy generáció vagyunk" – folytatta a 43 éves Hajdú, aki leszögezte, hogy csak haverok Galambos Boglárkával.

Hajdú Péter és Galambos Boglárka csak haverokForrás: Instagram/Hajdú Péter