Pintér Tibornak mindig akad valami gondja, ez a thaiföldi utazásuk során is beigazolódott. Természetesen nem tudtak problémamentesen eljutni az országba. A színész elárulta, mi volt a baj.  

Pintér Tibor hazatért a thaiföldi kiruccanásáról, amit persze nagyon élveztek, de nem úszták meg problémamentesen. A színész a Fem3 Caféban árulta el, milyen akadályba is ütköztek már az utazásuk legelején.

Pintér Tibor érvénytelen útlevéllel indult ThaiföldreForrás: TV2

Biztosak voltunk benne, hogy valahol valami gond lesz. Túl szépen indultak a dolgok. Vittek ki minket a repülőtérre, egy sofőrszolgálat, és mondta a manus viccesen, hogy »tegnap a harmadik családot fordítottam vissza, akiknek nem volt meg az útlevelük«. Nagyot kacagtunk rajta.  Odaértünk az utolsó ponthoz, ahol az útlevelet nézik, és a rendőrgyerek nagyon lapozgatta. Na, akkor már kezdtem valamit gyanítani, ugyanis én tudtam azt, hogy nekem két útlevelem van" – mondta Pintér Tibor, és gyorsan kiderült, hogy a kettő közül sikerült az érvénytelen útlevelét magával vinnie. „Visszafordítottak, és az aznap délutáni géppel tudtunk elmenni. Elbuktuk a teljes repülőjegyet" – árulta el Pintér Tibor, aki végül egy olyan táskában találta meg az érvényes okmányát, amelyet már rég ki akart dobni, de szerencsére nem tette meg.