Aureliót emberrablással vádolják, amit a celeb tagad. Teljesen összetört, hiszen ha bűnösnek találják, akár 15 év börtönt is kaphat.

Nagyon nagy bajban van Aurelio, ugyanis emberrablással vádolják, amely miatt éveket is kaphat, ha bűnösnek találják. Aureliótól egy férfi ellopta a fizetését, azért ment, hogy visszakérje. Dulakodás, szóváltás történt közöttük, de azt tagadja a celeb, hogy autóba kényszerítette volna a férfit. Reméli, hogy az igazság győzedelmeskedni fog, de addig se éjjele, se nappala.

Aurelio nagyon összetörtForrás: TV2

Nem lehet senkivel kiabálni, nem lehet senkit megütni, ezért vállalnám is a felelősséget. Ez garázdaság, amiért kapjak akár milliós pénzbírságot, de ne kelljen börtönbe mennem. Anyukám szegény..., nekem már csak ő maradt. Sír mindennap, hiszen én vagyok az egyetlen fia. Nem volt mindig felhőtlen a viszonyunk, miattam költözött haza Svájcból. Végre jól alakultak a dolgaink, erre ez történik. Hála istennek, apám ezt már nem élte meg...” – mondta sírva Aurelio a Blikknek. A celeb támasza a kedvese, aki kitart mellette. „A párom kitart mellettem, biztat, hogy hinnem kell az igazságban. Esküvőt, gyereket tervezünk, nem pedig azt, hogy a börtönben kelljen majd látogatnia.Tíz percnél tovább nem tudok boldog lenni, mindig eszembe jut, mi lesz velem. Tudom, milyen bezárva lenni, 120 napig voltam a ValóVilág villájában, igaz, luxuskörülmények közt, de szörnyű, hogy nem vagy szabad, nem hívhatod fel, akit szeretsz. Borzalmas belegondolni” – tette hozzá. A vád szerint Aurelio ököllel megütötte, rugdosta az áldozatot, majd autóba kényszerítette, ám a celeb állítja, nem így történt. „Ez nem igaz! Valóban kiabáltunk, ő anyázott, majd azt mondta: apád f*szát. Mivel édesapám meghalt, és őt szerettem a világon a legjobban, erre ugrottam. Igen, megrángattuk egymás ruháját, pofozkodtunk, üvöltöttünk, de nem bántottam jobban. Ha ököllel megütök valakit, vagy megrugdosom, annak nyoma marad, nyolc napon túli, vagy több hónapos sérüléseket szerez. Az sem igaz, hogy papírt írattam volna alá vele arról, hogy adja meg a pénzemet. Az ellopott 180 ezer forintból egy fillért sem kaptam vissza, és már nem is fogok” – mondta Aurelio. Ügyvédjével együtt remélik, hogy a vádat a bizonyítékok hatására garázdaságra módosítják. „Amennyiben marad az emberrablás, és bűnösnek találják, fellebbezünk. Számunkra elfogadhatatlan, ha szabadságvesztés lesz az ítélet. Bízunk benne, hogy a bíróság az igazság oldalára áll” – mondta dr. Pokker Zoltán.