Nem gondolkozott Kardos Eszter, amikor megkeresték a Baártok közttől, azonnal igent mondott a visszatérésre. Karaktere állapotos. 

Kardos Eszter évekkel ezelőtt hagyta ott a Barátok köztöt, hogy a tanulmányaira koncentráljon, de most visszatér, méghozzá állapotosan. A színésznő által megformált karakter, Vanda lesz várandós. Eszter nagyon örült a felkérésnek és annak is, hogy kismamát kell alakítania, hiszen számára még friss az élmény: kisfia egyéves.

Kardos Eszter visszatérFotó: Nagy Botond/rtlklub.sajtoklub.tv

Amikor megtudtam, hogy Vanda terhesen tér vissza, megörültem, mert arra gondoltam, az én élményem friss, tudok belőle táplálkozni. Úgy gondolom, bizonyos dolgokat hitelesebben tudtam alakítani" – mondta a Blikknek Eszter. Hozzátette, egyértelmű volt, hogy elvállalja a felkérést. „Mivel szinte a Barátok közben nőttem fel, azonnal igent mondtam. Ehhez persze, meg kellett oldani Erik felügyeletét, de szerencsére a családom és a párom, Rúben nagy segítségemre van. Szerencsére a stúdióban is nagyon megértőek a gyerekkel kapcsolatban, próbálják a jeleneteimet összesűríteni, hogy a lehető legkevesebbet kelljen bejárnom. Emellett lehetőségem van arra is, hogy Eriket bevigyem magammal. Kialakítottak számunkra egy pihenőszobát kisággyal és játszósarokkal" – árulta el Eszter.