Majka ismét beszélt Curtisről: elárulta, azért tálalt ki annak idején a problémáról, mert nem akart visszautat, de mindentől függetlenül nagyon szereti Curtist. 

Curtis elvonón van, vagyis próbálja rendbe hozni az életét, holott sokáig tagadta, hogy bármi problémája lenne. Pedig Majka augusztusban a SZIN színpadán jelentette be, hogy zenésztársával a továbbiakban nem dolgoznak együtt annak drogproblémái miatt. Akkor sokan bírálták Majkát, később viszont Curtis is belátta, hogy a rappernek igaza volt. Ő direkt azért választotta ezt az utat, hogy már ne lehessen elölről kezdeni, ne tudjon újra megbocsátani.

Majka Curtisről vallott: azért tálalt ki, mert nem akart újra és újra megbocsátaniFotó: msArt by Mónus Anikó

Kétfajta ember kritizál engem. Az, aki benne van ugyanebben a dologban, valamilyen úton-módon azt csinálja ő is, amit Curtis, a másik, akinek nem volt még ilyen kapcsolata, ilyen emberrel, és nem függött soha tőle. Ez a kétféle ember nem objektív jelen esetben. Az, aki viszont benne volt, kigyógyult, találkozott már, részt vett ilyen szituációban, egészen azokig az emberekig, akik ezt tanulták, és próbálnak segíteni embereknek, azok mind azt mondták, hogy a legjobb döntés volt, hogy ezt tettük. És egyébként az egy picit önző döntés volt a részemről – mint majdnem minden, amit csinálok –, hogy én ezt azért is csináltam, hogy másnap ne tudjak visszaugrani megint ebbe a dologba, és megint meghallgatni, hogy bocsánatot kér valaki, és megint azt mondja, hogy legközelebb nem fordul elő” – mondta az I/I Azurák Csabával című műsorban Majka, tehát direkt azt az utat választotta, hogy ne legyen visszaút. Majka azelőtt beszélt utoljára Curtisszel, hogy a zenész befeküdt volna az elvonóra, és azt sem tudja pontosan, hogy hol kezelik a barátját. Leszögezte, fogják tartani a kapcsolatot. Mi nagyon szeretjük egymást (...). Mi nagyon jó barátok voltunk, mindent együtt csináltunk”– mondta Majka. Barátságuk eddigi kilenc évéből ötöt töltöttek teljes boldogságban, akkor azonban Curtis lejtmenete elkezdődött. „Átfordult munkakapcsolattá, de olyanná, hogy rengeteg balhé volt” – árulta el Majka, aki a jövőjükről is beszélt. „Azért nem akarom azt mondani, hogy lesz közös munka, ha ő ezt valaha is látja, akkor ne emiatt változzon meg, hanem önmaga miatt. Azért kell ezt a dolgot letenni, mert ha az életben lesz külön dolgunk, meg együtt dolgunk, akkor is az a legfontosabb, hogy ő észrevegye, ez a helyzet tarthatatlan. Ettől függetlenül én őt mindennél jobban szeretem, mint munkatársat. Nekem soha nem lesz olyan partnerem, mint ő volt” – árulta el a rapper.