Május elsején rendőri segítséggel lakoltathatja ki az unokáját Pécsi Ildikó. Csaba azonban nem ijedt meg, nincs szándékában kiköltözni a budai házból.

Csaba május elsején a lakásban fogja várni a nagymamáját, annak ügyvédjét és a rendőröket is – írja a Bors. A fiú nagyon kíváncsi arra, hogy a saját nagyanyja tényleg utcára teszi-e.

Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla évek óta pereskedik egy budai lakás miatt. Az Ítélőtábla a színésznőnek adott igazat, Pártosnak el kellett hagynia addigi otthonát, de Csaba, az unoka maradt. Április 30-án jár le a kilakoltatási moratórium, ezután következhet a kényszerkilakoltatás.

„Egyre nehezebben viselem ezt a helyzetet. A bírósági tárgyalásokra már csak a párom és egyben ügyvédem, Dániel megy engem képviselve, de mint édesanya, kutya kötelességem ott lenni a kilakoltatásnál a fiam mellett” – mondta Pártos a lapnak, aki azt is elárulta, hogy a fia miért maradt a lakásban. „Huszonegy éves, tanácsot adhatok, de helyette nem dönthetek. Véleményem szerint elmegy a végéig. Kíváncsi rá, hogy tényleg megteszik-e vele. Ha igen, akkor emelt fővel fogja ezt is végigcsinálni.”

Pártos Csilla azt állítja, hogy egykori férje, Pécsi Ildikó fia minden vagyonukat elajándékozta. De bízik benne, hogy egyszer pont kerül ennek az ügynek a végére és egymás szemébe tudnak nézni.