Rózsa György a közösségi oldalakon bókol az ismert magyar színésznőknek

Rózsa György bók udvarlás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rózsa György 71 évesen is tartja a lépést a fiatalokkal: igen aktív a közösségi oldalakon. Egyik kedvenc időtöltése, hogy az interneten bókoljon az általa igen nagyra becsült magyar színésznőknek.

Mint arról már beszámoltunk, Rózsa György imád a tehetséges és szép magyar színésznőknek udvarolni. Nem csak személyesen teszi ezt meg, az Instagramon is elhalmozza őket bókokkal – legutóbb például Szulák Andreának tette a szépet. A legendás tévés most a FEM3 vendégeként elárulta, Csobot Adél volt az, aki A Nagy Duett alatt segített neki beregisztrálni a közösségi oldalra.

Így kezdődött a dolog. Rájöttem arra, hogy amit a legjobban szeretek rajta az a bolondozás, a játék. Az általam nagyon tehetségesnek és csinosnak tartott művésznőknek bolondozva udvarolok. Ők sem veszik ezt zaklatásnak. (...) Tréfásan, mókásan udvarolok. Néha kérdezik, hogy nem sértődnek meg ezen a színésznők? Én ilyet még nem tapasztaltam, sőt inkább jópofának tartják.”

Iszak Eszter eszméletlen alakot villantott fürdőruhábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190208-iszak-eszter-eszmeletlen-alakot-villantott-furdoruhaban.htmlBikinit húzott a hóesésben Iszak Eszter, ugyanis egy aquaparkban fotózták a csinos a modellt. Gyönyörű alakot villantott a kameráknak. TV + Sztárok--Így tiszteleg Andy Vajna emléke előtt Dobó Katahttp://www.life.hu/sztarok/20190208-igy-tiszteleg-andy-vajna-emleke-elott-dobo-kata.htmlJövő héten bemutatják Dobó Kata első filmjét, a színésznő pedig a nézőtéren egy üres széket tart majd fenn egykori kedvesének, Andy Vajnának. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoValóVilág 9: Greget meglátogatta a kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20190208-valovilag-9-greget-meglatogatta-kedvese.htmlKülönleges ajándékot kaptak a ValóVilág 9 játékosai. Videoüzenetet küldött nekik egy szerettük, Greget pedig meglátogathatta a kedvese. Hatalmas érzelmeknek lehettek tanúi a nézők, ám nem minden pillanat volt felhőtlen. TV + SztárokOrigoRabosították Törtei Takács Krisztát, mert azt hitték, jogtalanul használja a rokkantkártyáthttp://www.life.hu/sztarok/20190207-rabositottak-tortei-takacs-kriszta-mert-azt-hittek-jogtalanul-hasznalja-a-rokkantkartyat.htmlRabosították a Klub Rádió műsorvezetőjét, Törtei Takács Krisztát, a rendőrök ugyanis azt hitték, jogtalanul használja a rokkantkártyát. TV + SztárokOrigoPalácsik Lilla állítja, felkérték a Story-gála fotózására, majd visszamondták a munkáthttp://www.life.hu/sztarok/20190207-palacsik-lilla-allitja-felkertek-a-story-gala-fotozasara-majd-visszamondtak.htmlPalácsik Lilla állítása szerint visszamondták a felkérését a Story-gálára, ahol fotósként dolgozott volna. TV + SztárokOrigoAlvás előtt, smink nélkül szelfizett Várkonyi Andrea – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190207-alvas-elott-smink-nelkul-szelfizett-varkonyi-andrea.htmlSmink nélkül szelfizett kislányával Várkonyi Andrea. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.