Láthatóan nagyon megviselte férje halála Vajna Tímeát. Andy Vajna felesége azóta a közösségi oldalait sem használja, kizárólag a producerről vagy annak temetéséről tölt fel képeket, videókat. Az egyik ismerős azonban most azt mondta, hogy Andy Vajna szerette volna, ha halála után Tímea újra férjhez megy. 

Nem csak Magyarországon, Amerikában is elbúcsúztatják Andy Vajnát, a szertartás részleteiről azonban nem közöltek részleteket a sajtóval. A filmügyi kormánybiztos, producer özvegyét, Vajna Tímeát láthatóan nagyon megviselte férje elvesztése. Közösségi oldalait sem használja, csupán férjéről és a temetésről oszt meg fotókat, videókat

Egy ismerős szerint Andy Vajna szerette volna, ha Tímea férjhez megy a gyászév letelte utánForrás: MTI/Balogh Zoltán

A család egyik ismerőse most a Blikk Rúzsnak elmondta, milyen véleménnyel volt Andy Vajna felesége közösségi oldaláról, amire sokszor pikáns képeket is feltöltött. „Andy határozottan derűsen szemlélte Timi közösségi oldalakra feltett bejegyzéseit. Büszke volt arra, hogy ilyen szép felesége van, akin más férfiak szeme is megakad. Egyáltalán nem zavarta, ha egy-két fotón lengébben öltözött Timi, és többet sejtetett a testéből. Bár féltékenység benne is volt, de maximálisan megbízott a feleségében, és gyakran ő mutogatta az ismerősöknek Timi legújabb fotóit. De nemcsak bízott benne, hanem nagyon szerette is” – mondta a lapnak az ismerős. 

Az ismerős szerint Andy többször próbálta szóba hozni az elmúlását, és azt, hogy mi lesz utána Tímeával. „Nekünk, az ismerőseinek is említette, hogy azt szeretné, ha a gyászév letelte után Timi ismét férjhez menne, és boldog lenne. Andy ugyanis nagyon hálás volt élete utolsó öt évéért, amit Timi mellett boldogságban tölthetett” – folytatta az ismerős, aki szerint Andy Vajna arcára fia halála óta egyedül Timea tudott mosolyt csalni.