A Feleségek luxuskivitelben című műsorban ismerhette meg az ország Vasvári Vivien nevét, aki Luxus Vivi néven vonult be a köztudatba. Sok negatív véleménnyel találkozik, sokan kitartott feleségnek tartják. Most elmondta, hogyan vélekedik erről, és azt is elárulta, hogyan telik egy napja. 

Meseszép fehér ruhában jelent meg a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien a Story Gálán. Barátnője, Kis Bernadett ruhakrízisén is segített, hiszen kölcsönadott neki egy mesés darabot.

A Velvet a gálán faggatta a luxusfeleséget arról, hogyan éli meg a műsor óta rázúduló negatív kommenteket, hiszen sokan kitartott feleségnek tartják. 

Vasvári Vivien a Story GálánForrás: Polyak Attila

"Attól, hogy feleség vagyok, ugyanúgy reggeltől estig dolgozom, nevelem a két gyerekem, viszem őket óvodába, mosok-főzök-takarítok, mindent csinálok! Nem oké, hogy azért, mert valaki luxusfeleség, el van könyvelve annak, hogy el van tartva. Kezelem a médiafelületeket, ahol megjelenek, képeket szerkesztek, megírom a posztokat, a követőkkel foglalkozom – és a média mellett ott van a többi vállalkozásom is" – mesélte Vasvári Vivien a Velvetnek

Azt is elárulta, hogy nem bízna meg senkit azzal, hogy kezelje a közösségi oldalait, hiszen ha nem ő válaszolna a követőinek, az nem lenne igazi. 

Úgy véli, azért kaptak ennyi negatív véleményt, mert Magyarországon nem tudnak egy ilyen típusú műsoron szórakozni az emberek. "Amerikában már több mint tíz évad lement, nálunk még csak kettő. Amerikában sokkal lazábbak és elfogadóbbak az emberek, nem irigyek" – mondta a luxusfeleség.