Így fogták el a rendőrök a szökött rabot – Videó

Forrás: Thinkstock -
rendőrök videó Sz. Károly szökött rab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitüntette a hatóság azon munkatársait, akik részt vettek a szökött fegyveres rab elfogásában. A sajtótájékoztatón olyan videókat is megmutattak az eseményekről, amiket eddig még nem láttunk.

A Fővárosi Törvényszékről szökött meg egy rab pénteken, ráadásul fegyvert is szerzett. Az egyik őr pisztolyát sikerült elvennie, ezzel menekült ki az épületből. Autóhoz is jutott, így próbált meglépni a rendőrök elől, akiknek azonban sikerült egy több mint 30 perces hajtóvadászat után elfogni a férfit.

36 perces üldözés után fogták el a fegyveres szökött rabot, Sz. Károlyt – Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A hatóság azon embereit, akik részt vettek a szökevény elfogásában, kitüntették. Az erről szóló sajtótájékoztatón néhány, eddig nem látott felvételt is bemutattak. A videón látható, hogyan menekült el a férfi, valamint az is, hogy végül hogyan szerelték le őt a rendőrök.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.