A ValóVilág kilencedik szériája zárult le a napokban, ráadásul most először női győztest avathattak. VV Zsuzsu történelmet írt, de az majd csak később derül ki, hogy fogunk-e rá emlékezni. Sok győztes ugyanis a feledés homályába veszett, mások pedig nem is akarták kihasználni a hirtelen jött ismertséget. Így élnek most a ValóVilág kilenc szériájának győztesei. 

VV1: Szabolcs

VV SzabolcsForrás: Facebook /Mészáros Szabolcs

A ValóVilág első szériáját nyerte meg Szabolcs, aki 27 évesen költözött be a villába. 2002 szeptemberében indult a show, és december 22-én ért véget. A sokak számára kissé jelentéktelennek tűnő srác győzelme meglepte az embereket, de ő nem használta ki az ismertséggel járó előnyöket. A show után teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, és egy időre politikusi karrierbe kezdett, később pedig nyomozóként helyezkedett el.


VV2: Laci

VV LaciForrás: RTLKlub

A második széria 2003 januárjában indult, és májusban ért véget. VV Laci győzött, aki szintén nem akarta kihasználni a nyilvánossággal járó előnyöket. Angliában kezdett új életet. A legutolsó információk szerint kilenc étterem menedzsere lett és feleségül vette barátnőjét.


VV3: Milo

VV MiloForrás: Milo / Facebook

Milo 18 éves volt, amikor megnyerte a ValóVilág harmadik szériáját. Gyukin Milován ezután sokáig az RTL Klubnál dolgozott, de a háttérben maradt. Ezt a munkát viszont feladta, hogy megvalósítsa álmát. Milo ugyanis rendezőnek tanult, vizsgafilmjét pedig Afrikában forgatta: mélyszegénységben élő árvákról készített kisfilmet.


VV4: Alekosz

VV AlekoszForrás: TV2

Alekoszra még az is emlékszik, aki nem követte a ValóVilág negyedik szériáját. Számára a bezártság a győzelmével nem ért véget, ugyanis ezután elkezdődött a feleségkereső show-ja. Alekosz később átigazolt a TV2-höz, az Édes élet című show-ban szerepelt Baukó Évával együtt, de egy ideje már egyetlen csatorna sem foglalkoztatja, amit nagyon sérelmez a feltűnést kedvelő volt biztonsági őr.


VV5: Attila

VV AttilaForrás: RTLKLUB

Knapp Attila végig ügyesen taktikázott az ötödik szériában, ennek eredményeként meg is nyerte a játékot. A győzelme után még adott nyilatkozatokat, de gyorsan rájött, hogy a celebség nem neki való. Közösségi oldalait sem építette fel, nagyon gyorsan eltűnt a nyilvánosság elől. Azóta nem lehet tudni, hogyan él, de biztosan megtalálta a számítását.


VV6: Aurelio

VV AurelioForrás: TV2

Aurelio a ValóVilág hatodik szériáját nyerte meg, és azóta folyton szem előtt van, bár már nem az RTL Klub műsoraiban tűnik fel, hanem a TV2-n. A celebről megjelent legutóbbi hírek igen elszomorítóak, egy emberrablási ügy elsőrendű vádlottjává vált. Az esetről többször is nyilatkozott megtörten, a helyzetet ráadásul súlyosbítja, hogy mindez a próbaideje alatt történt. Az ügyészség börtönbüntetést kért rá, de Aurelio reménykedik, hogy nem kerül sor ilyen súlyos ítéletre.


VV7: Robin

VV RobinFotó: RTLII/Sajtóklub/Bársony Bence

A ValóVilág hetedik szériája 2015 májusában ért véget, Robin győzelmével. A fiú 26 évesen költözött be a luxusbörtönbe, ahol összesen 95 napot töltött. Többekhez hasonlóan ő sem használta ki az ismertséggel járó előnyöket, a legutolsó információ róla az, hogy ismét felszolgálóként dolgozik.


VV8: Soma

VV SomaForrás: rtl.hu

Soma még csak 21 éves volt, amikor beköltözött a villába, és meg is nyerte a nyolcadik szériát. Azóta sem tűnt el a nyilvánosság elől, habár sok műsorba nem hívják a fiatalt. Legutóbb Pumped Gabo valóságshow-jában láthattuk, hiszen mint utóbb kiderült, ők nagyon jó barátok. Soma jelenleg a YouTube-on próbál vloggerként befutni.


VV9: Zsuzsu

VV ZsuzsuForrás: rtl.hu

Még csak néhány napja, hogy Zsuzsu történelmet írt, és első nőként megnyerte a ValóVilág 9. évadát. A játékos azt már leszögezte, egyetlen volt villalakóval sem hajlandó tartani a kapcsolatot, ugyanis néhány adást visszanézve mindenkiben csalódnia kellett. A lány 36 milliót nyert, ebből lakást szeretne vásárolni magának, a maradékot pedig félretenné.