Még mindig energikus és vidám a Família Kft. nagypapája, Baranyi László. Harmadik feleségével 50 éve tartanak ki egymás mellett, most pedig azt is elmesélte, hogy egyszert fegyvert nyomtak a homlokához.

Vannak, akik csak a Família Kft. nagypapájaként emlegetik Baranyi Lászlót, aki ma már 91 éves, de épp olyan energikus és vidám, mint a sorozat forgatásának idején. Most pedig egy meglepő történetet is megosztott a Story magazinnal.

Baranyi László 50 éve él együtt a feleségévelForrás: József Attila Színház

„Kevesen tudják rólam, hogy szinte még gyerekfejjel szembe kellett néznem a halállal. Tizenhét esztendősen harcoltam Budapest ostromakor, védtem a fővárost fegyverrel a kézben. Amikor a szovjetek elfoglalták Budapestet, és mindenki menekült, elkaptak, és az egyik katona a homlokomhoz szorította a puskáját. Üvöltve, fenyegetőzve kérdezte: hol vannak a lányok, asszonyok? És már lőni készült. Ekkor egy hölgyismerősöm a közelben megszólalt, megmentve az életemet, ezzel szabad prédává vált a barbár hódítók előtt. Egyébként is sokat köszönhetek a nőknek, az életem megédesítői voltak” – mesélte a színész, aki 50 éve él boldog házasságban harmadik feleségével. 

Először kosarat kapott Végh Klárától, az egykori táncdalénekesnő és primadonnától, ám évekkel később mégis összeházasodtak.