Így él most Baranyi László, a Família Kft. nagypapája

Forrás: József Attila Színház -
házasság színész Família Kft. pisztoly lövés Baranyi László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig energikus és vidám a Família Kft. nagypapája, Baranyi László. Harmadik feleségével 50 éve tartanak ki egymás mellett, most pedig azt is elmesélte, hogy egyszert fegyvert nyomtak a homlokához.

Vannak, akik csak a Família Kft. nagypapájaként emlegetik Baranyi Lászlót, aki ma már 91 éves, de épp olyan energikus és vidám, mint a sorozat forgatásának idején. Most pedig egy meglepő történetet is megosztott a Story magazinnal.

Baranyi László 50 éve él együtt a feleségével Forrás: József Attila Színház

„Kevesen tudják rólam, hogy szinte még gyerekfejjel szembe kellett néznem a halállal. Tizenhét esztendősen harcoltam Budapest ostromakor, védtem a fővárost fegyverrel a kézben. Amikor a szovjetek elfoglalták Budapestet, és mindenki menekült, elkaptak, és az egyik katona a homlokomhoz szorította a puskáját. Üvöltve, fenyegetőzve kérdezte: hol vannak a lányok, asszonyok? És már lőni készült. Ekkor egy hölgyismerősöm a közelben megszólalt, megmentve az életemet, ezzel szabad prédává vált a barbár hódítók előtt. Egyébként is sokat köszönhetek a nőknek, az életem megédesítői voltak” – mesélte a színész, aki 50 éve él boldog házasságban harmadik feleségével.

Először kosarat kapott Végh Klárától, az egykori táncdalénekesnő és primadonnától, ám évekkel később mégis összeházasodtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.