Egyszerre ünnepelték a születésnapjukat Sarka Kata és Rogán Cecília gyermekei

Sarka Kata gyerekek Rogán Cecília születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt ünnepelte születésnapját Sarka Kata kislánya és Rogán Cecília kisfia. Noncsi és Dani ugyanazon a napon, tíz évvel ezelőtt látta meg a napvilágot.

Évek óta szoros kapcsolat fűzi össze Sarka Katát és Rogán Cecíliát. Nemcsak legjobb barátnők, hanem üzlettársak is: az élet minden területén remekül tudnak együttműködni. Van azonban még valami, ami összeköti őket: ugyanazon a napon születtek gyermekeik.

Kata kislánya, Noncsi és Cecília kisfia, Dani is 2009. február 15-én jött a világra. És ha már ez így történt, akkor természetesen a születésnapi zsúrt is közösen tartották.

A Life TV csinos műsorvezetője egy közös képet töltött fel a közösségi oldalára a két ünnepeltről.

Egy napon születtek, nagyon jó barátok, mellesleg a legjobb barátnőm fia. Kell ennél tökéletesebb kombináció?" – írta a fotóhoz a büszke anyuka.

Miley Cyrus megmutatta a mellbimbóit - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190222-miley-cyrus-megmutatta-mellbimboit.htmlMiley Cyrus tőle megszokott, merész képet mutatott követőinek: közzétette a mellbimbóit. TV + Sztárok--Yvonne Dederick lánya, Mardoll tangában táncolva mutatta meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190222-yvonne-dederick-lanya-mardoll-tangaban-tancolva-mutatta-meg-magat.htmlMeghökkentő előadásban mutatta meg raptudását Yvonne Dederick üzletasszony lánya, Catherine, aki Mardoll néven építi rapkarrierjét. Tangás dresszben és szakadt neccharisnyában vonaglott a színpadon. TV + Sztárok--Lily Allen megmutatta, hogyan szedik ki a mellbimbójából a szőrt - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190222-lily-allen-megmutatta-hogyan-szedik-ki-a-mellbimbojabol-a-szort.htmlLily Allen énekesnő számára nincsen tabu: még azt is megmutatta követőinek, hogyan szedik ki a szőrt a melléből. TV + SztárokAFPMajka nyilatkozott Curtis állapotáról: másfél évet adott nekihttp://www.life.hu/sztarok/20190222-majka-nyilatkozott-curtis-allapotarol-masfel-evet-adott-neki.htmlCurtis Balázsék reggeli műsorában beszélt az elvonókúrájáról és arról, hogyan tervezi a jövőjét. Erről most Majka is nyilatkozott. TV + SztárokOrigoFördős Zé újra szerelemes: 17 évvel fiatalabb az új párja, Sárihttp://www.life.hu/sztarok/20190222-fordos-ze-ujra-szerelemes-17-evvel-fiatalabb-az-uj-parja-sari.htmlFördős Zé egy 17 évvel fiatalabb lányba szerelmes: egy bográcsos főzőversenyen találkozott Sárival. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHajdú Péter és Dömsödi Gábor hét év után újra találkoztakhttp://www.life.hu/sztarok/20190222-hajdu-peter-es-domsodi-gabor-het-ev-utan-ujra-talalkoztak.htmlHajdú Péter és Dömsödi Gábor hét év után találkoztak ismét, méghozzá az RTL Klub Gyertek át! című műsorában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.