Időjárás: erős szél és lehűlés várható a hétvégén

Forrás: AFP/The Yomiuri Shimbun/Yomiuri/Takashi Ozaki -
hideg időjárás fagy Szél előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős széllökéssel érkezett meg az országba a hideg levegő. A következő napokban komoly fagyok lehetnek.

Széllökés miatt Fejér és Komárom-Esztergom megye kivételével mindenhol elsőfokú figyelmeztetés van érvényben az országban.

A Köpönyeg azt írja, pénteken északkelet felől csökken a felhőzet, de a középső tájakon kora délutánig előfordulhat csapadék. A viharossá fokozódó északkeleti, északi széllel fagyos levegő zúdul hazánk térségbe: dél körül még +10°C lehet, estére azonban fagypont köré süllyed a hőmérséklet.

Erős szél várható Forrás: AFP/The Yomiuri Shimbun/Yomiuri/Takashi Ozaki

A hétvégén sok napsütésre, friss, tiszta, de fagyos időre számíthatunk. Reggelente -10 és -3, délutánonként 0 és +5°C valószínű.

Hétfőn, kedden változóan felhős idő várható többórás napsütéssel. Melegedés kezdődik, hétfőn +5, kedden már +9 fok körüli értékeket mérhetünk.

VV Fanni édesanyjának a mai napig rémálmai vannakhttp://www.life.hu/news/20190221-vv-fanni-edesanyjanak-a-mai-napig-remalmai-vannak.htmlVV Fanni édesanyja képtelen túltenni magát a történteken. Elárulta, szerinte a lányát a pénz miatt ölte meg gyilkosa. News--5 milliót nyert egy játékos a Legyen Ön is milliomos!-banhttp://www.life.hu/news/20190221-5-milliot-nyert-egy-jatekos-a-legyen-on-is-milliomosban.htmlSzép összeget, 5 millió forintot vihetett haza egy játékos a Legyen Ön is milliomos! című műsorból. Azt is elárulta, mire költi a nyereményét. News--Egy hónapja eltűnt Montvai Patrícia Petra: segítséget kér a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20190221-egy-honapja-eltunt-montvai-patricia-petra-segitseget-ker-a-rendorseg.htmlCsaknem egy hónapja tűnt el a 17 éves Montvai Patrícia Petra Sopronból: a rendőrség a lakosság segítségét kéri. NewsOrigoEzt történt, miután valaki két szőlőszemet tett a mikróba – videóhttp://www.life.hu/news/20190219-ezt-tortent-miutan-valaki-ket-szoloszemet-tett-a-mikroba.htmlA mikrohullámú sütőbe tett szőlőszemek szinte azonnal lángra kapnak. A különleges jelenségnek van tudományos magyarázata. NewsOrigoMagda Marinko nem bánta meg a gyilkosságokathttp://www.life.hu/news/20190220-magda-marinko-nem-banta-meg-a-gyilkossagokat.htmlMagda Marinko nem tanúsított megbánást, így a sorozatgyilkos feltételes szabadlábra bocsátását nem engedélyezték. NewsOrigoÚjabb keresés indul az öt évvel ezelőtt eltűnt maláj gép megtalálásárahttp://www.life.hu/news/20190219-ujabb-kereses-indul-az-5-evvel-ezelott-eltunt-malaj-gep-megtalalasara.htmlA mai napig nem találták meg az öt évvel ezelőtt eltűnt maláj utasszállító gépet. Most új, minden eddiginél nagyobb keresőexpedíciót terveznek indítani. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.