Az Instagramon támadják Hajdú Péter új barátnőjét, Alföldy Annát

Forrás: Instagram/hajdu.peter.official -
Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban derült ki, hogy Hajdú Péter újra szerelmes, kedvese egy 25 éves modell, Alföldy Anna. A tévés elmondta, a hír igaz, együtt vannak, de bővebben nem beszélt a kapcsolatáról. 

Hajdú Péter követői vagy az élete iránt érdeklődök természetesen azonnal megnézték, ki is ez a lány, többen pedig úgy érezték, feltétlenül muszáj hozzászólniuk a témához.

TISZTA SARKA KATA!!!!! Ha ninccs ló jó a szamàr is szindróma!

hat ez a lány ezerszer szebb mint a Kata. Össze sem hasonlíthatóak.

Nem csípem Hajdút de ez egy okos dolog volt,hogy dobta Katát,ez a kislány százszor többet ér s végtelenül bájos és mutatós.Remélem okos is.No,ez meg a bónusz!!

Mekkora mákja van. Hajdunak. Jó váltás. Gyönyörű szép vagy.

Forrás: Instagram/hajdu.peter.official

Megvolt Curtis első fellépése a rehabilitáció ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190223-megvolt-curtis-elso-fellepese-a-rehabilitacio-ota-drogelvono.htmlCurtis pénteken este az első fellépését is megtartotta a rehab óta. Erről meg is osztott egy videót az Instagram oldalán. TV + SztárokOrigoAz Instagramon támadják Hajdú Péter új barátnőjét, Alföldy Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20190223-az-instagramon-tamadjak-hajdu-peter-uj-baratnojet-alfoldy-annat.htmlA napokban derült ki, hogy Hajdú Péter újra szerelmes, kedvese egy 25 éves modell, Alföldy Anna. A tévés elmondta, a hír igaz, együtt vannak, de bővebben nem beszélt kapcsolatáról. TV + Sztárok--Andy Vajna és volt felesége, Cecilia Mong a producer haláláig barátok voltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-andy-vajna-es-volt-felesege-cecilia-mong-a-producer-halalaig-baratok-voltak.htmlEgyütt gyászol az USA-ban Vajna Tímea és Andy Vajna egykori felesége, Cecilia Mong. A producer szinte soha nem beszélt egyetlen gyermeke anyjáról, de azt tudni lehet, hogy élete végéig jóban voltak: Cecilia jól ismerte Andy volt kedvesét, Dobó Katát, és Vajna Tímeát is, sőt az esküvőjükön is részt vett. TV + Sztárok--Együtt gyászol Vajna Tímea és Andy előző felesége, Cecilia Monghttp://www.life.hu/sztarok/20190221-egyutt-gyaszol-vajna-timea-es-andy-elozo-felesege-cecilia-mong.htmlBár Andy Vajna és első felesége, Cecilia Mong már több évtizede elváltak, később is jó kapcsolatot ápoltak. A Los Angelesben élő asszony most a második feleséggel, Vajna Tímeával együtt róhatta le kegyeletét az amerikai gyászszertartáson. TV + SztárokOrigoAdri, Reni, Csoki és Lacika szerint ő nyeri a ValóVilág 9-ethttp://www.life.hu/sztarok/20190217-adri-reni-csoki-es-lacika-szerint-o-nyeri-a-valovilag9et.htmlA VV9 már kiesett játékosai a BeleValóVilágban megtippelték, VV Zsuzsu, VV Greg vagy VV Hunor nyeri-e meg a szériát. TV + SztárokOrigoLuxus Yvonne újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190217-luxus-yvonne-dederick-ujra-szerelmes.htmlVálása után újra szerelmes a szép üzletasszony, Yvonne Dederick. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.