Hollywoodból posztolt szexi fotót Radics Gigi, két kommentelő azonban heves vitát robbantott ki a kép alatt - szúrta ki a szeretlekmagyarorszag.hu.

"Nagyon szép, ő is cigány és a magyarok közé akar tartozni, de nem megy neki. Nagyon viszi magát, de nem tudom, hogy mire, inkább a szegény gyerekeken segítene, minthogy élvezné az életet" – írta egy kommentelő Gigi fotójához, amin rengetegen kiakadtak, és megvédték az énekesnőt.

Ám Gigit sem fell félteni, kiállt magáért, és visszaszólt a sértegetőnek: "Igen, élvezem az életet, és cigány is vagyok, de közben úgy, hogy másoknak segítek! Sokan nem tudják, mert nem csinálok belőle hírforrást, azt gondolom, ez nem erről kell, hogy szóljon."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#moodfortheday #wethair #haveanamazingdayyaall

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,


Volt olyan kritizáló is, aki azt nehezményezte, hogy Gigi idegen országból választott magának párt: "Igazi cigány p.csa, de neki idegen f.rok kell, ami nem a vére, lefárasztotta a pasija..." – szólt a trágár komment. Az énekesnő pedig neki is leírta a véleményét: "...te meg egy idióta vagy. Ez azt hiszem sokkal nagyobb probléma, mint az, hogy én cigány vagyok. Sajnállak!"