A szklerózis multiplexszel küzdő Selma Blair egy bottal érkezett az Oscar-gála utáni bulira

Forrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin -
Oscar-gála szklerózis multiplex Selma Blair bot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selma Blair tavaly októberben jelentette be, hogy szklerózis multiplexszel küzd, azóta nem jelent meg a nyilvánosság előtt. A Vanity Fair buliját azonban most nem hagyta ki: egy bottal érkezett. 

Selma Blair már 15 éve küzd a szklerózis multiplexszel, de csak tavaly októberben nyiltkozott a betegségéről, hiszen csak azt megelőzően diagnosztizálták. A tünetek azonban már régóta megvannak, de addig nem tudta, pontosan mivel is áll szemben. Októberben azonban kiderült, hogy gyógyíthatatlan betegséggel küzd, de a színésznő nem adja fel. Habár elárulta, nagyon nehéz együtt élni ezzel, ő mindent megtesz a gyógyulás érdekében.

A szklerózis multiplexszel küzdő Selma Blair egy bottal érkezett az Oscar-gála utáni bulira Forrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin

A bejelentése óta azonban nem jelent meg a nyilvánosság előtt, ám most kivételt tett. A Vanity Fair bulijára egy gyönyörű ruhában érkezett, bottal a kezében. A járáshoz ugyanis szüksége van rá, és úgy tűnik, hogy ezt büszkén vállalja. Persze a kollégái és a rajongói támogatják, ahogy valószínűleg az ezzel a betegséggel küzdők is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.