Már két éve kereste családja a szegedi B. Ildikót. A gyanú szerint az asszonyt szeretője, V. Anita fojthatta meg. Mostani élettársát, F. Győzőt bűnpártolással vádolják. Úgy tudni, grillpartit is rendeztek az holttest felett. 

„A család ugyan reménykedett, de a szívük mélyén tudták, hogy az asszony szerelme, Anita keze lehet a dologban. Ildi lánya már ekkor erre az átkozott nőszemélyre gyanakodott, tudta, hogy ő tett valamit az édesanyjával, de senki nem hitt neki” – mondta a két évvel ezelőtt eltűnt B. Ildikó egyik ismerőse a Borsnak

Ahogy mi is megírtuk: két éve kereste a családja B. Ildikót, akinek holttestét nemrégiben a rendőrök a saját kertéjben elásva találták meg. A házába beköltözött szeretője, a szegedi bártulajdonos, V. Anita mostani élettársával, F. Győzővel. Úgy éltek a házban, mintha mi sem történt volna, a lap szerint grillpartit is rendeztek a holttest fölött. 

A rendőrség nyomoz az ügybenForrás: Shutterstock

Úgy tudni, hogy az ismerősöknek, családtagoknak azt mondták, B. Ildikó csak velük tartja a kapcsolatot üzenetben, de volt, akinek azt mondták, hogy börtönben van. „Ildikó nem a férfiakat szerette, belehabarodott Anitába, aki kihasználta Ildi rajongását, és elhitette vele, hogy viszontszereti. Pedig csak Ildi pénze kellett neki, amit aztán eldorbézolt, elhalmoztatta magát ajándékokkal és csecsebecsékkel” – mesélte a lapnak az ismerős. Azt is elmondta, hogy olyan volt, mintha V. Anita B. Ildikó életét élte volna. A lakásában élt, az autóját használta. 

A Bors azt is megtudta, hogy V. Anita jól jövedelmező klubot vezet Szegeden. Azt írják, nemcsak Szegeden, hanem országos szinten is ismert volt a bár az LMBT-közösség (leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek) körében.