A szóvivője jelentette be: stroke-ot kapott Jerry Lee Lewis

Rock and Roll stroke legenda Jerry Lee Lewis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 83 éves rock and roll legendát egy memphisi kórházban ápolják.

Az orvosok bizakodóak, azt mondják, a legendás zenész teljesen felépül majd. A szóvivője azonban hozzátette, hogy Lewis nagy valószínűséggel nem lép fel májusban a New Orleans-i jazzfesztiválon.

Pápai Joci elárulta, milyen szoros barátság fűzi Molnár Ferenc Caramelhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-papai-joci-elarulta-milyen-szoros-baratsag-fuzi-molnar-ferenc-caramelhez.htmlPápai Joci elárulta, rengeteget köszönhet szakmailag Molnár Ferenc Caramelnek. TV + Sztárok--Gundel Takács Gábor bejelentette, hogy véget ért a Legyen Ön is milliomos!http://www.life.hu/sztarok/20190301-gundel-takacs-gabor-bejelentette-veget-ert-a-legyen-on-is-milliomos.htmlGundel Takács Gábor bejelentette, hogy véget ért a Legyen Ön is milliomos! TV + Sztárok--Így dolgozta fel a válást Pély Barnahttp://www.life.hu/sztarok/20190302-igy-dolgozta-fel-valasat-pelyi-barna.htmlAz énekes Joshi Bharat kérdéseire válaszolt a FEM3 Caféban. Pély Barna mesélt arról, hol lépett először színpadra, milyen tanácsot kapott az édesanyjától, és a nővéreihez fűződő viszonyáról is. Csupán egy témát szeretet volna elkerülni. TV + Sztárok--Teljesen kiborult Galambos Lajos: elölről kezdődik a tárgyalásahttp://www.life.hu/sztarok/20190302-teljesen-kiborult-galambos-lajos-elolrol-kezdodik-a-targyalasa.htmlA Bors úgy tudja, hogy két év, négy halasztás és két tárgyalás után elölről kezdődik Galambos Lajos 30 milliós áram-, víz- és gázlopási pere, ami miatt korábban 125 napot börtönben is ült. Az ok: bíróváltás. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoJennifer Garnerről és új párjáról lesifotók készültekhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-jennifer-garnerrol-es-uj-parjarol-lesifotok-keszultek.htmlLesifotók készültek Jennifer Garnerről és új párjáról. TV + Sztárok--Vasvári Vivi dögös bikiniben mutatta meg a melleit – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-vasvari-vivi-dogos-bikiniben-mutatta-meg-melleit.htmlVasvári Vivi a férfiak legnagyobb örömére egy dögös bikiniben mutatta meg idomait. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.