Pál Éva eddig egy piacon dolgozott, de úgy döntött, otthagyja a standot: ezért távozik.

A Neoton egykori énekesnője, Pál Éva nehéz helyzetbe került a hitele miatt, ezért kényszerült arra, hogy a piacon dolgozzon. Most azonban komoly döntést hozott: otthagyja imádott standját.
"Imádtam itt dolgozni, szerettem a vevőket, nagyon kedvesek voltak, sokat beszélgettem is velük, de már nem sokáig leszek itt" – árulta el a Blikknek Éva, aki visszatér a színpadra.

Pál Éva visszatér a színpadraForrás: TV2

Ugyan az éneklést eddig sem hanyagolta el, ezentúl több fellépést vállal, amelyben egy koncertszervező is segíti. Ha minden jól megy, már ebben a hónapban is lesz fellépése,  de május 1-jén biztosan. A félreértések és a viták elkerülése végett nem Neotonként, hanem Pál Évaként lép majd színpadra, de a régi slágereket is énekli. "1992-ben Végvári Ádámék beperelték Pásztor Lászlót, és bírósági végzés született: az eredeti hét tag közül bárki használhatja a Neoton nevet, de megkülönböztetéssel. A régi slágereket én is énekelhetem, de ami nagyon fontos, hogy minőségi bulikat adjak, amikre érdemes emlékezni. Szívvel-lélekkel akarom csinálni!" – tette hozzá Éva.