Sztárok, akik a legjobb barátjukkal házasodtak: Jay-Z és Beyoncé kapcsolata is így kezdődött

Ashton Kutcher Jay-Z Mila Kunis barátság sztárok szerelem Beyoncé Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezek a sztárok bizonyítják, hogy a házasságnak milyen jót tesz, ha erős alapokra épül. Esetükben a barátság volt a kezdet, amely előbb vagy utóbb, de romantikus kapcsolattá alakult, és azóta is tart.

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Mila Kunis és Ashton Kutcher Forrás: Thearon W. Henderson / Getty Images North America / AFP

Mila Kunis és Ashton Kutcher gyakran keresztezték egymás útját, ismeretségük az Azok a 70-es évek show című műsorban kezdődött, itt váltak barátokká. Hosszú évekig azonban meg sem fordult a fejükben, hogy randevúzzanak egymással, hiszen mindketten kapcsolatban éltek. 2012-ben azonban eljött az ő idejük, ugyanis mindketten szinglik lettek. A próbálkozásuk pedig olyan jól sikerült, hogy 2015-ben össze is házasodtak, és azóta született két közös gyermekük.


Jessica Alba és Cash Warren

Jessica Alba és Cash Warren Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

A Fantasztikus négyes forgatása alatt ismerkedett meg egymással Jessica Alba és Cash Warren, de ők sem vágtak rögtön a dolgok közepébe. Eleinte csak barátkoztak egymással, csak ezután fűzték szorosabbra a kapcsolatukat. A pár 2008-ban házasodott össze, és azóta három közös gyermekük született. Szerelmük pedig évről évre csak erősödik.


Will Smith és Jada Pinkett Smith

Will Smith és Jada Pinkett Smith Forrás: Getty Images

Will és Jada a legismertebb sztárpárok egyike, házasságuk 1997 óta tart, de kapcsolatuk 1994-ben kezdődött. Akkor találkoztak először egy meghallgatáson, és habár érezhető volt közöttük a kémia, eleinte csak barátok voltak. Egy vacsora azonban mindent megváltoztatott: Jada rájött, hogy Will férfivá érett. El is kezdtek randevúzni, és a barátságuk romantikus kapcsolattá alakult.


Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. Forrás: Getty Images/AFP/Evan Agostini

Hollywood egyik legszebb párja Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr., szerelmük már két évtizede töretlen. Ennek pedig az az oka, hogy a kapcsolatuk a barátság erős alapjára épült. Először 1997-ben találkoztak, a Tudom mit tettél tavaly nyáron forgatásán, majd néhány évig nagyon közeli barátok voltak. 2000-ben kezdtek el hivatalosan járni egymással, 2002-ben pedig összeházasodtak.


Jay-Z és Beyoncé

Beyoncé és Jay-Z Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A két sztár kapcsolata is barátságnak indult: Beyoncé 18 éves volt, amikor először találkoztak, és egy év telt el, mire először randevúztak. Szerelmük példaként áll sok ember előtt, habár ma már tudjuk, hogy az ő házasságuk sem volt mindig problémáktól mentes, hiszen kiderült, hogy a rapper megcsalta az énekesnőt. Úgy tűnik azonban, hogy a közöttük lévő erős kapocsnak köszönhetően sikerült túljutniuk a problémákon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.