Aurelio és Dominika előbb szeretnének gyereket, mint esküvőt

esküvő Dominika Aurelio gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio és Dominika már túl vannak az eljegyzésen, de előbb szeretnének gyereket, mint esküvőt. 

Aurelio és Dominika a Pénzt vagy éveket! című műsorból nagy nyereménnyel távoztak, amelynek egy részét egy szervezetnek ajánlják fel, a másik felét pedig az esküvőjükre szánják, habár Aurelio előbb gyereket szeretne.

Aurelio és Dominika előbb szeretnének gyereket, mint esküvőt Forrás: TV2

„Nekem azért az az álomesküvő, ha már a kisgyerek szaladgál közöttünk” – árulta el Aurelio, Dominika pedig elmondta, hogy neki sem számít, hogy az eljegyzés után egyből esküvő legyen. „Majd jön, amikor jönnie kell” – mondta a lány. Abban még nem egyeztek meg, hogy nagy lakodalmat vagy bensőséges ünneplést szeretnének, de először gyerekre vágynak. „Mi először mindenképp gyereket szeretnénk” – vallotta be Aurelio.

Az 53 éves Elizabeth Hurley bikiniben mutatta meg alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-az-53-eves-elizabeth-hurley-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlElizabeth Hurley bikiniben mutatta meg magát rajongóinak, hihetetlen, hogy az 53 éves színésznő még mindig ennyire szexi. TV + Sztárok--Schobert Norbi szerint az olcsó, leértékelt kajától hízunkhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-schobert-norbi-szerint-az-olcso-leertekelt-kajatol-hizunk.htmlSchobert Norbi elárulta, sokan azért híznak, mert megveszik az akciós, olcsó termékeket, amelyek valójában egészségtelenek. TV + SztárokOrigoLiluból egy napra főszerkesztő letthttp://www.life.hu/sztarok/20190308-lilubol-egy-napra-foszerkeszto-lett.htmlLiluból egy napra főszerkesztő lett. TV + SztárokOrigoShane Tusup először adott interjút válása ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190308-shane-tusup-eloszor-adott-interjut-valasa-ota.htmlShane Tusup válása óta először adott hosszabb interjút, amelyben kifejtette, Magyarországot továbbra is második otthonának tekinti. TV + Sztárok--Titokzatos új szereplő érkezik a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20190308-titokzatos-uj-szereplo-erkezik-a-baratok-koztbe.htmlAz RTL Klub Barátok közt című sorozatába érkezik egy új szereplő, aki Novák Laci nem ismert családjához köthető. Érdekes helyzeteket teremthet Epres Adél felbukkanása, akit Papp Barbara, egy kaposvári színihallgató alakít. TV + Sztárok--Kasza Tibi bevallotta a TV2 műsorában, hogy ő is szokott helikoptereznihttp://www.life.hu/sztarok/20190308-kasza-tibi-bevallotta-a-tv2-musoraban-hogy-o-is-szokott-helikopterezni.htmlKasza Tibi műsorában Aurelio és kedvese, Dominika voltak a vendégek, a helikopterezés pedig nem maradhatott ki a beszélgetésből. Tibi elárulta, ő is szokta pörgetni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.