Vilmos herceg és Katalin hercegné intim pillanata: mint két szerelmes diák

Forrás: Max Mumby/Indigo/Getty Images -
házasság kézfogás párkapcsolat brit királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg szerelem Intimitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan hercegné a nyilvánosság előtt is gyakran fogják egymás kezét, de a simogatás sem ritka náluk. Vilmos és Katalin azonban betartják a királyi családra vonatkozó protokollt, így nyilvános helyen nem igazán érnek egymáshoz. Most azonban készült róluk egy felvétel, amelyen látszik, milyenek, amikor nem figyelik őket a kamerák.

A királyi család életében szigorú szabályokat diktál a protokoll. A nyilvánosság előtt, társasági eseményeken például nem érnek egymáshoz a párok tagjai. Harry és Meghan hercegné ezt rendszeresen megszegi: kézen fogva sétálnak, simogatják egymást.

Vilmos herceg azonban, mint a trón várományosa, igyekszik megfelelni a szabályoknak. Rá és Katalinra nem jellemző, hogy kimutatnák az érzelmeiket, ennek ellenére látszik, mennyire odavannak egymásért.

Most azonban egy videofelvétel erejéig látni lehet, milyenek, amikor csak ketten vannak, és csak egymásra figyelnek. A Harper's Bazaar cikke szerint egy szemfüles rajongó felvette, ahogy a Kensington-palota kertjében Vilmos herceg és Katalin hercegné a helikopterükhöz sétálnak, hogy Blackpoolba utazzanak. Szorosan egymás mellett haladtak, fogták egymás kezét, olyanok voltak, mint két szerelmes diák. Rendkívül szívmelengető felvétel lett a hercegi párról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.