Nehéz időszakon van túl Nagy Bogi

Forrás: MTVA -
A Dal 2019 Nagy Bogi Molnár Ferenc Caramel énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Bogi elárulta, családja, párja és korábbi mentora, Caramel a legfőbb támasza.

Nagy Bogi nehéz időszakon van túl: 16 évesen elköltözött otthonról, hogy a fővárosban egyengesse karrierjét. Szerencsére azonban ott áll mellette a barátja, Varga Szabolcs, és korábbi mentora, Molnár Ferenc Caramel. A fiatal énekesnő a FEM3 műsorában elárulta, néha saját magában is elbizonytalanodik, de a szeretteire ekkor is számíthat.

Túl vagyok egy versenyen, most kicsit elbizonytalanodtam, hogy biztosan énekelni szeretnék-e. Szerencsére ez csak egy rövidebb kis vita volt önmagammal és most már biztos vagyok benne, hogy ezt akarom csinálni. (...) Ilyenkor a családom segít, és a barátom, Szabi és Caramel. Mi eddig is barátok voltunk, és úgy érzem, a kapcsolatunk az utóbbi időben elmélyült, gyakorlatilag ő a második apukám.

Jennifer Lopezt megcsalta a vőlegénye, Alex Rodriguez?http://www.life.hu/sztarok/20190311-jennifer-lopezt-megcsalta-a-volegenye-alex-rodriguez.htmlAlig jegyezték el Jennifer Lopezt, máris azt állítják vőlegényéről, hogy megcsalta őt. TV + Sztárok--Mihalik Enikő félmeztelen fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190311-mihalik-eniko-felmeztelen-fotot-posztolt.htmlMihalik Enikő egy félmeztelen fotóval dobta fel követői napját. TV + Sztárok--Voksán Virág élő adásban mutatta meg kisfiát – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-voksan-virag-elo-adasban-mutatta-meg-kisfiat.htmlVoksán Virág először mutatta meg kisfiát élő adásban: a büszke anyuka a Mokkában mesélt a kezdeti nehéz időszakról. TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra törli és tiltja a rosszindulatú kommentelőket http://www.life.hu/sztarok/20190311-szinetar-dora-torli-es-tiltja-a-rosszindulatu-kommenteloket.htmlSzinetár Dóra nem tűri tovább a rosszindulatú hozzászólásokat: mindenki, aki ilyesmit ír törölve és tiltva lesz. TV + Sztárok--Meghan hercegné drámaórákat ad Harry hercegnek, hogy magabiztosabb legyenhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-meghan-hercegne-dramaorakat-ad-harry-hercegnek-hogy-magabiztosabb-legyen.htmlSzinte az egész világ tudja, hgoy mielőtt Sussex hercegnéje lett, színésznőként dolgozott Meghan Markle. Harry herceg felesége a királyi család berkeiben is megtalálta, hogyan hasznosíthatja tudományát. Drámaórákat ad férjének, hogy magabiztosabb legyen a színpadon. TV + Sztárok--Vajna Tímea posztolt közösségi oldalára: futással gyógyítja a lelkéthttp://www.life.hu/sztarok/20190311-vajna-timea-posztolt-kozossegi-oldalara-futassal-gyogyitja-a-lelket.htmlSzinte nem telt el nap, hogy ne posztolt volna közösségi oldalára Vajna Tímea. Ám férje halála után inkább visszavonult a nyilvánosságtól, csak a gyász egy-egy pillanatát osztotta meg követőivel. Az özvegy most megtörte a csendet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.