Pintér Tibor lovakkal, énekszóval csábítja el a nőket

Forrás: TV2 -
csábítás lovak Pintér Tibor Tenya éneklés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arról faggatták Pintér Tibor a Pénzt vagy éveket című műsorban, hogy mi a sikerének a titka. Már nem a színházi életben, hanem a nőknél. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója elárulta. 

Pintér Tibor megnyerte volt kedvesével A legbátrabb páros című műsort, majd a szakítás után nem sokkal újra szerelemre lelt Ilyés Jenifer személyében.

Most a Pénzt vagy éveket című műsorban Kasza Tibi arról faggatta a Nemzeti Lovas Színház igazgatóját, mi a titka a nőknél.

„Nincs az a romantikus lelkületű nő, akit azzal ne lehetne levenni a lábáról, hogy szervusz, Pintér Tibor vagyok, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, meg akarod nézni a fehér lovaimat?” – kezdte a titkok ecsetelését Tenya. Azt is elárulta, hogy a lovak megmutatása után akár egy dalt is elénekel a kandalló előtt választottjának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.