Malek Andrea hónapokkal ezelőtt hazaköltözött, így él most

anyaság zene Malek Andrea gyerekek család Magyarország költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy döntést hozott meg néhány hónappal ezelőtt Malek Andrea. Ausztriából hazaköltözött Magyarországra, vele költözött a kislánya is. A születésnapos énekesnő most elmesélte, hogyan élnek azóta. 

"Senki sem kergetett sehova, senki sem kényszerített semmire" – szögezte le Malek Andrea a Fem3 Café stúdiójában, amikor tavalyi hazaköltözéséről kérdezték.

"A kicsi ki volt borulva teljesen. Nyilván, mert ő Ausztriában született, édesapja osztrák. Van ennek nyilván nehéz oldala is, mint minden dolognak" – folytatta Malek Andrea. Az énekesnő a születésnapját ünnepelte szerdán.

Tavaly költözött haza Ausztriából Magyarországra a kislányával. Mint mondta: két fia támogatta a hazaköltözésben. Elárulta, a volt férjével is napi kapcsolatban vannak, a kislányát megtanította e-mailezni, gyakran telefonálnak.

Rengeteg terve van a jövőre nézve. Zenekarával népdalokat dolgoznak át, de a gospel műfajba is belekóstolnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.